Προκριματικά Euro 2020, Στέρλινγκ: Θα κατακτήσουμε το Euro με την Αγγλία

Προκριματικά Euro 2020, Στέρλινγκ: Θα κατακτήσουμε το Euro με την Αγγλία

Aπόλυτα αισιόδοξος για την εθνική της χώρας του φάνηκε, ενόψει του αποψινού (11/10) αγώνα της Αγγλίας με την Τσεχία, ο διεθνής άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ

174715
Σίγουρος για την Αγγλία είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος θα αγωνιστεί απόψε (11/10) με τα «τρία λιοντάρια» κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τσεχίας, καθώς ανέφερε ότι η χώρα του έχει αποκτήσει τη νοοτροπία του νικητή και βελτιώνεται συνεχώς.

«Ναι, η κατάκτηση μίας διοργάνωσης είναι κάτι που σκεφτόμαστε συνέχεια, ειδικά μετά την εξαιρετική μας πορεία στο Μουντιάλ του 2018! Νομίζω ότι εξελισσόμαστε και ταυτόχρονα αποκτούμε την νοοτροπία του νικητή. Η ήττα μας στον τελικό του Nations League μας απογοήτευσε, όμως τώρα έχουμε και άλλη ευκαιρία να κατακτήσουμε μια διοργάνωση», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος άσος της Μάντσεστερ Σίτι και συνέχισε:

«Είμαι σίγουρος ότι πολλοί ποδοσφαιριστές δεν θέλουν απλά να συμμετέχουν στο τουρνουά και να φτάσουν έως τα προημιτελικά ή τα ημιτελικά. Κάθε παίκτης, κάθε προπονητής, όλοι πάνε στις διοργανώσεις με σκοπό να τις κατακτήσουν. Θα είναι δύσκολη αποστολή, αλλά είναι σίγουρα κάτι που ονειρευόμαστε».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης