Shanghai Masters: Ο Ζβέρεφ απέκλεισε τον Φέντερερ

Shanghai Masters: Ο Ζβέρεφ απέκλεισε τον Φέντερερ

Στα ημιτελικά του Masters της Σαγκάης προκρίθηκε ο Ζβέρεφ, που απέκλεισε με εκκωφαντικό τρόπο τον Ρότζερ Φέντερερ

zveref
Για πρώτη φορά θα βρεθεί σε ημιτελικό τουρνουά Masters μέσα στο 2019 ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ από τη συνέχεια του τουρνουά της Σαγκάης.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κέρδισε με 6-3, 6-7 (7), 6-3 τον Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά του Shanghai Masters και θα παίξει για πρώτη φορά μέσα στο 2019 σε ημιτελικό σε Masters. 

Στο 2ο σετ ο Φέντερερ "έσβησε" 5 ματς πόιντ του Ζβέρεφ αλλά δεν άντεξε για την τελική αντεπίθεση στο 3ο σετ. 

O Γερμανός επέστρεψε σε ημιτελικό σε 1000αρι μετά από ένα χρόνο αφού το 2018 είχε παίξει σε 5 με τελευταίο αυτό του τουρνουά της Κίνας. 

Αυτή ήταν η 4η νίκη του Ζβέρεφ επί του Φέντερερ σε σύνολο 7 αγώνων στο Tour. Ο Γερμανός θα παίξει στον 2ο ημιτελικό με τον νικητή του αγώνα του Τιμ με τον Μπερετίνι. 

Στο 1ο σετ ο Ζβέρεφ έχει την υπεροχή και θα φτάσει σε μπρέικ στο 6ο γκέιμ (4-2). Ο Φέντερερ θα μειώσει σε 5-3 αλλά ο Γερμανός θα κερδίσει το σετ. 

Το 2ο είχε διαφορετικό ξεκίνημα. Ο Φέντερερ θα κάνει μπρέικ για το 0-2 αλλά στο 3ο γκέιμ ο Ζβέρεφ θα του πάρει πίσω το μπρέικ (1-2) και θα ισοφαρίσει σε 2-2. 

Ο Ελβετός θα προηγηθεί με 2-3, 3-4 και 4-5 αλλά ο Γερμανός με μπρέικ θα προηγηθεί με 6-5 στο πιο κρίσιμο σημείο!

Το 12ο γκέιμ ήταν σπουδαίο. Ο Φέντερερ "σβήνει" 3 ματς πόιντ του Ζβέρεφ (προηγήθηκε 40-0) και με μπρέικ θα ισοφαρίσει σε 6-6 και θα οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ! 

Κλείσιμο
Εκεί ο Ελβετός θα προηγηθεί με 5-3 αλλά ο Γερμανός θα μειώσει σε 5-4 και θα ισοφαρίσει σε 5-5! Θα φτάσει ξανά σε ματς πόιντ (6-5) και θα του το "σβήσει" ξανά ο Φέντερερ (6-6). 

Ο Ελβετός θα "σβήσει" και 3ο ματς πόιντ ισοφαρίζοντας σε 7-7 και θα προηγηθεί με 8-7 και θα κερδίσει το σετ! 

Στο 3ο ο Ζβέρεφ με μπρέικ έφτασε στο 2-0 και μετά στο 4-1. O Φέντερερ θα μειώσει σε 4-2 και σε 5-3. O Ζβέρεφ θα κερδίσει με 6-3 και 2-1 σετ σε 2.02'. πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης