Ομπράντοβιτς: Δεν είπα λέξη στα αποδυτήρια για πρώτη φορά στην καριέρα μου

Ομπράντοβιτς: Δεν είπα λέξη στα αποδυτήρια για πρώτη φορά στην καριέρα μου

Την ευθύνη της ήττας της Φενέρμπαχτσε από τον Ερυθρό Αστέρα ανέλαβε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τονίζοντας τη διάθεση που είδε από τους παίκτες του στο παιχνίδι στο Βελιγράδι

zeliko-miden
Τη δουλειά που πρέπει να γίνει ώστε να διορθωθούν τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα της Φενέρ από τον Ερυθρό Αστέρα τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα.

«Είναι προφανές ότι ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε καλύτερα από εμάς. Πάλεψαν πολύ, είχαν περισσότερη διάθεση για το παιχνίδι και έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Ήμουν έκπληκτος από την ομάδα μου περισσότερο από τον Αστέρα. Πάντα αρχίζω από τον εαυτό μου και η εικόνα της ομάδας είναι κάτι που ως κόουτς πρέπει να σκεφτώ και να βελτιώσω τα λάθη που σίγουρα υπάρχουν.

Δεν είπα λέξη στα αποδυτήρια για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Αλλά αρχίζω από τον εαυτό μου, αυτή είναι δική μου ευθύνη και πρέπει να την αναλύσουμε με το σταφ μου. Γιατί σκοράραμε αυτούς τους μίζερους 56 πόντους. Εξακολουθώ να λέω ότι είχαμε μια κακή προετοιμασία, για πολλούς λόγους και δεν θέλω να το επαναλάβω.

Δεν μπορώ να κακολογήσω τη διάθεση των παικτών στην προπόνηση, δουλεύουμε καλά και γι αυτό λυπάμαι που παίζουμε έτσι. Αλλά η προπόνηση είναι ένα πράγμα, το ματς είναι άλλο. Ευτυχώς είναι μόνο η αρχή της σεζόν και ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε δεν είναι η πραγματική εικόνα μας αυτή. Πρέπει να δούμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης