Ντιλέτα Λεότα: Οι οπαδοί της Νάπολι, οι γυμνές φωτογραφίες και το ποδόσφαιρο

Ντιλέτα Λεότα: Οι οπαδοί της Νάπολι, οι γυμνές φωτογραφίες και το ποδόσφαιρο

Η πανέμορφη Ιταλίδα παρουσιάστρια, Ντιλέτα Λεότα, μίλησε για τον αντίκτυπο που έχει προκαλέσει η εμφάνισή της στους οπαδούς και κυρίως αυτούς της Νάπολι, τον εφιάλτη που πέρασε με την υποκλοπή γυμνών φωτογραφιών, αλλά και το πως αντιλαμβάνεται εκείνη τη δουλειά της

diletta_leotta_2018
Η Ντιλέτα Λεότα έχει κάνει... θραύση στην Ιταλία από την ημέρα που το τηλεοπτικό δίκτυο DAZN την επέλεξε για να παρουσιάζεται στα γήπεδα της Serie A.

Οι οπαδοί κάθε φορά δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της, με αυτούς της Νάπολι να «ξεφεύγουν» πριν από λίγο καιρό, όταν της φώναζαν το σύνθημα «βγάλε έξω τα β... σου».

Εκείνη, είχε χαμογελάσει και είχε απαντήσει προς τον κόσμο, έχοντας αντιμετωπίσει το περιστατικό περισσότερο με χιούμορ και ειρωνική διάθεση παρά ως κάτι σεξιστικό... «Ήταν μια παρεξήγηση και η κίνησή μου ν' απαντήσω με αυτό τον τρόπο έδειξε γενικότερα το ειρωνικό στοιχείο της στιγμής» ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Sun.

Milan Inter - Il derby di Milano di Diletta Leotta


Βέβαια, με όλα αυτά που της έχουν συμβεί, δηλώνει πως: «Ό,τι κάνω, γίνεται viral, παίρνει διαστάσεις... Είτε πάω στο γυμναστήριο, είτε απλά είμαι σε ένα κέντρο διασκέδασης και χορεύω...».

Κλείσιμο
Πίσω στο 2016, είχε βιώσει τον εφιάλτη της υποκλοπής γυμνών φωτογραφιών της και της δημοσίευσής τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανα μηνύσεις, όχι μόνο για να προστατεύσω την ιδιωτική μου ζωή, αλλά γιατί ως γυναίκα πρέπει να πολεμάμε τέτοια θέματα. Εκτίμησα πολύ την υπεράσπιση του Μάριο Μπαλοτέλι. Αισθάνθηκα πως δεν ήμουν μόνη και πως αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά πιο κοινό απ' όσο μπορεί να πίστευα...».


Napoli, allo stadio cori sessisti contro Diletta Leotta: “Fuori le tette"

Όσο για τη δουλειά που επέλεξε στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, έχει να πει: «Από μικρή το ονειρευόμουν και μάλιστα έκανα πως έπαιρνα συνεντεύξεις από τους φίλους μου όταν έπαιζαν ποδόσφαιρο.

Οι περισσότεροι συνάδελφοί μου ενδιαφέρονται μονάχα για τη δράση και όσα γίνονται εντός αγωνιστικού χώρου, όμως, πρέπει να έχεις κι άλλα βέλη στη φαρέτρα σου. Η Ιταλία είναι μια λαμπερή χώρα. Όταν σε ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο απλά με ακους, αλλιώς... με κοιτάς. Πλάκα κάνω προφανώς, αλλά η μεταφορά αυτή έχει βάση...».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης