Βίντεο: Τα πιτσιρίκια της ομάδας Κ-8 της Λίβερπουλ «ανακρίνουν» τον Φαν Ντάικ σε μια απολαυστική συνέντευξη

Βίντεο: Τα πιτσιρίκια της ομάδας Κ-8 της Λίβερπουλ «ανακρίνουν» τον Φαν Ντάικ σε μια απολαυστική συνέντευξη

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου, αν και ο ίδιος δεν αποδέχθηκε αυτόν τον τίτλο, βρέθηκε αντιμέτωπος με την πιο δύσκολη εξωαγωνιστική αποστολή του καθώς κλήθηκε να απαντήσει στις απίθανες ερωτήσεις των 8χρονων ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ

Virgil
Εντός αγωνιστικού χώρου καλείται να αντιμετωπίσει ορισμένους από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο και συνήθως τα καταφέρνει μια χαρά...

Μόνο που ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αυτή τη φορά κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους πιο επικίνδυνους και απρόσμενους αντιπάλους εκτός γηπέδων, καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις των παιδιών από την ομάδα Κ-8 της Λίβερπουλ.

Ο ενθουσιασμός των μικρών ήταν το ίδιο έντονος όσο κι ο αυθορμητιοσμός τους καθώς έναν εξ αυτών παραδέχθηκε ότι απογοητεύτηκε που στην καρέκλα κάθονταν ο Φαν Ντάικ κι όχι ο Μο Σαλάχ, ενώ το εκπληκτικό ήταν ότι ανάμεσα στα πιτσιρίκια των ακαδημιών της Λίβερπουλ ήταν κι ένας φανατικός υποστηρικτής της... Έβερτον.

Όσον αφορά τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ο Ολλανδός αμυντικός; Από το ποιος μυρίζει ποιο ωραία στα αποδυτήρια μέχρι το αγαπημένο του φαγητό κι από το τι τον φοβίζει μέχρι το πως αισθάνθηκε μετά την κατάκτηση του Champions League.

Δείτε το βίντεο και απολαύστε

Difficult Questions: Van Dijk quizzed by 8 year-olds | 'Can you ring Jürgen Klopp?'
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης