Κλοπ σε Βάτσκε: «Έχεις πιει; Πώς σου ήρθε η ιδέα να επιστρέψω στην Ντόρτμουντ;»

Κλοπ σε Βάτσκε: «Έχεις πιει; Πώς σου ήρθε η ιδέα να επιστρέψω στην Ντόρτμουντ;»

Το 2018 ο Γιούργκεν Κλοπ είχε δεχθεί πρόταση, όπως αποκαλύφθηκε από τον Βάτσκε (CEΟ της Μπορούσια Ντόρτμουντ),  να επιστρέψει στην ομάδα αλλά αρνήθηκε αυτό το ενδεχόμενο

klopp
Ίσως η Λίβερπουλ να μην είχε κατακτήσει το 6ο Champions League στην ιστορία της αν ο Γιούργκεν Κλοπ είχε απαντήσει καταφατικά στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στην πρόταση επιστροφής του.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν πρόδωσε τους «reds» για την ομάδα όπου του έδωσε την ευκαιρία να είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος προπονητής του πλανήτη.

Η εν λόγω είδηση έγινε γνωστή από την «Bild», η οποία δημοσίευσε μέρη από το βιβλίο του Βάτσκε (CEΟ της Ντόρτμουντ). Εκεί αναφέρεται πως η ομάδα της Βεστφαλίας έκανε προσπάθειες να φέρει πίσω τον «Κλόπο», χωρίς ωστόσο εκείνες να ευδοκιμήσουν.

Ο Βάτσκε περιγράφει με γλαφυρό τρόπο στο βιβλίο του:

«Ήξερα πως ο Γιούργκεν θα τιμούσε το συμβόλαιό του μέχρι τέλους, αφού πάντα εξαντλούσε τα συμβόλαιά του. Έψαχνα για ένα νέο μονοπάτι στην Ντόρτμουντ και έπρεπε έστω να ζητήσω από τον Γίργκεν να σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο».

Ο Κλοπ έχει παραδεχτεί για το συμβάν:

«Χτύπησε το τηλέφωνο όταν ήμουν στο αεροπλάνο, λίγη ώρα μετά τον τελικό του Champions League και μου είπε: "Γιούργκεν, πρέπει να επιστρέψεις". Νόμιζα ότι έκανα πλάκα και του είπα:

"Είσαι ηλίθιος; Έχεις πιει; Πώς σου ήρθε αυτή η ιδέα; Έχω ακόμα μερικά χρόνια συμβόλαιο με την Λίβερπουλ», με τον Βάτσκε να λέει: «Δεν θα είχα συγχωρήσει τον εαυτό μου αν δεν τον ρωτούσα».

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης