Καρεμπέ: «Θέλαμε τον Ριμπερί στον Ολυμπιακό»

Καρεμπέ: «Θέλαμε τον Ριμπερί στον Ολυμπιακό»

Στην αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός πήγε να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Φρανκ Ριμπερί το φετινό καλοκαίρι προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» Κριστιάν Καρεμπέ

KAREMBEU
«Βόμβα» και μάλιστα… μεγατόνων ήταν αποφασισμένος να ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κριστιάν Καρεμπέ μετά το παιχνίδι των παλαίμαχων άσων της Ρεάλ Μαδρίτης με εκείνους της Μπολόνια.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου ανέφερε για πρώτη φορά ότι οι Πειραιώτες κινήθηκαν για τον Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος ήταν ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου.

«Αυτά που κάνει στη Φιορεντίνα δεν με εκπλήσσουν. Τον θέλαμε στον Ολυμπιακό, αλλά επέλεξε τη Φιορεντίνα. Ο Φράνκ είναι ένας πρωταθλητής και ακόμη θα κάνει τη διαφορά στην Ιταλία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καρεμπέ.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 36χρονος Ριμπερί κατάφερε στη Φιορεντίνα να υπογράψει διετές συμβόλαιο, με τις συνολικές αποδοχές να φτάνουν τα 9 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων και συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης