Νέα σενάρια για ΠΑΟΚ και Κυριακό Παπαδόπουλο στη Γερμανία

Νέα σενάρια για ΠΑΟΚ και Κυριακό Παπαδόπουλο στη Γερμανία

Δημοσίευμα σε γερμανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι πέμπτη επιλογή, πλέον, στο Αμβούργο που θα ήθελε να τον «ξεφορτωθεί» ελέω συμβολαίου και βάζει στο… κάδρο τον ΠΑΟΚ!

Papadopoulos
Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μπόμπι Γουντ είναι δύο μεγάλα «αγκάθια» για το Αμβούργο και φέτος. Συνδυαστικά, οι δύο τους, αμείβονται με περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αλλά δεν παίζουν… κανένα ρόλο σε αγωνιστικό επίπεδο!

Ο Ντίτερ Χέκινγκ τους έχει βάλει στην άκρη από την αρχή της σεζόν, όταν και οι «λιμανίσιοι» προσπάθησαν να παραχωρήσουν τόσο τον Έλληνα αμυντικό όσο και τον επιθετικό από τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, καμία ομάδα δεν βρέθηκε να αναλάβει το… βάρος των υψηλών συμβολαίων τους και το ρίσκο που θα εμπεριείχε ενδεχόμενη απόκτησή τους, ελέω της συχνότητας με την οποία αμφότεροι τραυματίζονται…

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fussball.news» αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών, που αποτελούν τους υψηλότερα αμειβόμενους αναπληρωματικούς στην δεύτερη κατηγορία, θέτοντας θέμα ΠΑΟΚ για τον Παπαδόπουλο!

«Για τον Παπαδόπουλο, ωστόσο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, οι πιθανότητες μιας μεταγραφής το χειμώνα είναι τουλάχιστον κάπως καλύτερες. Ο Έλληνας αμυντικός συνδέεται ξανά και ξανά με τον ΠΑΟΚ. Ο “Πάπα” προέρχεται από την περιοχή και θεωρείται μεγάλος οπαδός του συλλόγου. Το αν μπορεί να φανταστεί, ωστόσο, την επιστροφή του στο αδύναμο σε αθλητικό επίπεδο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι αβέβαιο. Άλλωστε, είναι ακόμα μόνο 27 ετών και έχει ακόμα μερικά “καλά” χρόνια μπροστά του», ανέφερε το σχετικό κομμάτι.

Papado_screen
Κλείσιμο


Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης