Προκριματικά Euro 2020: Η δοκιμή 11άδας του Φαν'τ Σιπ για το ματς της Εθνικής στην Ιταλία

Προκριματικά Euro 2020: Η δοκιμή 11άδας του Φαν'τ Σιπ για το ματς της Εθνικής στην Ιταλία

Ο Ολλανδός τεχνικός έκανε ήδη μία πρώτη δοκιμή 11άδας για το επερχόμενο ματς της Ελλάδας με την Ιταλία εκτός έδρας στα προκριματικά του Euro 2020 - Τι ακριβώς έγινε με τον τραυματισμό του Μπάρκα

4917548
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τον Σαββατιάτικο αγώνα στην Ιταλία για τον προκριματικό όμιλο του Euro 2020 με τον Τζον Φαν'τ Σιπ να δείχνει τις αρχικές του σκέψεις στη σημερινή προπόνηση.

Η δοκιμή είχε Βλαχοδήμο στο τέρμα και άμυνα με Σταφυλίδη, Μπακάκη, Σιόβα, Κουρμπέλη. Στον άξονα ήταν οι Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Ζέκα - με τους Σιώπη, Γαλανόπουλο να διεκδικούν μία θέση - και τον Βρουσάι. Δίδυμο στην επίθεση είχε τους Κουλούρη και Δώνη.

Όσο για τον τραυματισμό του Μπάρκα - που υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα - προκλήθηκε όπως σας αναφέραμε από χθες από διώξιμο του Βλαχοδήμου πάνω στο δάχτυλό του.

Το δάχτυλο του Μπάρκα γύρισε, όμως στο ιατρικό επιτελείο ήθελαν να δουν πρώτα τις εξετάσεις για να είναι σίγουροι διότι αρχικά ο πορτιέρο της ΑΕΚ δεν πονούσε τόσο.
Τελικώς όμως αποδείχθηκε η ατυχία του Μπάρκα με τον τραυματισμό του, που θα τον αφήσει εκτός για πάνω από δύο εβδομάδες.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης