Τότεναμ: Ο Ντέλε Άλι προσέλαβε διατροφολόγο, κόβει τις διαφημίσεις για να σώσει την καριέρα του

Τότεναμ: Ο Ντέλε Άλι προσέλαβε διατροφολόγο, κόβει τις διαφημίσεις για να σώσει την καριέρα του

Ο διεθνής μέσος της Τότεναμ (και) φέτος είναι σκιά του εαυτού του, ωστόσο έχοντας αντιληφθεί την κατηφόρα που έχει πάρει, οδηγήθηκε στη λήψη δραστικών μέτρων

Delll
Η περσινή φιναλίστ του Champions League Τότεναμ, φέτος πάει από το κακό στο χειρότερο, ενώ σε ελεύθερη πτώση εδώ και πολλούς μήνες βρίσκεται και ο Ντέλε Άλι. ένα από τα μεγάλα αστέρια της ομάδας.

Ο 23χρονος διεθνής μέσος εδώ και 18 μήνες σχεδόν αγνοείται καθώς όταν δεν είναι στις κερκίδες λόγω κάποιου μυϊκού προβλήματος, όταν παίζει περνά απαρατήρητος και σε καμία των περιπτώσεων δε θυμίζει τον παίκτη που στα 20 του έβγαζε μάτια.

Ωστόσο πρώτος ο ίδιος κατάλαβε ότι δεν πάει άλλο κι αποφάσισε να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη, προσλαμβάνοντας ειδικό διατροφολόγο σε μια προσπάθεια να σταματήσουν οι μυϊκοί τραυματισμού (4 τον τελευταίο χρόνο).

Πλέον ο Άλι βρίσκεται σε ειδική δίαιτα με τρόφιμα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΪνες, πίνει πολύ νερό και δεν τρώει καθόλου ζάχαρη, ενώ έχει ξεκινήσει και... γιόγκα!

Παράλληλα ο άσος της Τότεναμ μείωσε στο ελάχιστο όλες τις εμπορικές του δραστηριότητες αλλά και τις κοσμικές του εξόδους καθώς θέλει να επικεντρωθεί στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και σωστή αποθεραπεία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης