Μπασκετ: Άσος της Μπάγερν δέχεται εκατοντάδες κρούσεις για αυτόγραφα ως …Ιμπραΐμοβιτς

Μπασκετ: Άσος της Μπάγερν δέχεται εκατοντάδες κρούσεις για αυτόγραφα ως …Ιμπραΐμοβιτς

Η ομοιότητα του Βόσνιου γκαρντ της Μπάγερν, Νιχάντ Τζέντοβιτς, με τον Σουηδό σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έχει σαν αποτέλεσμα να τον πλησιάζουν για αυτόγραφο πολλοί περισσότεροι από ό,τι θα περίμενε

GENTOVIC
Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά όπλα της Μπάγερν Μονάχου και είναι λογικό να έχει πολλούς θαυμαστές. Ωστόσο ο κόσμος που προσεγγίζει στον δρόμο τον Νιχάντ Τζέντοβιτς είναι αρκετά περισσότερος από εκείνον που κι ο ίδιος θα περίμενε.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ομοιότητα του Βόσνιου γκαρντ με τον Σουηδό αστέρα του ποδοσφαίρου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο 29χρονος έρχεται συχνά στην …περίεργη θέση να πρέπει να εξηγεί στους θαυμαστές που τον προσεγγίζουν ότι δεν είναι ο Ιμπραΐμοβιτς.

Αλλά απ΄ ότι λέει δεν τον ενοχλεί, ίσα-ίσα το βρίσκει διασκεδαστικό:
«Αρκετοί άνθρωποι έλεγαν ότι μοιάζω με αυτόν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η κατάσταση άλλαξε δραματικά όταν άφησα τα μαλλιά μου να μακρύνουν την περασμένη σεζόν. Τώρα συμβαίνει κάθε μέρα με 15 ή 20 άτομα τουλάχιστον. Δεν με ενοχλεί. Φυσικά δεν θέλω να αποκτήσω μια νέα καριέρα ως επαγγελματίας δεύτερος Ζλάταν, αλλά αν κάποιοι άνθρωποι θέλουν να το διασκεδάσουν λίγο με αυτό, δεν με πειράζει. Δεν παίρνω τον εαυτό μου τόσο σοβαρά ώστε να μην μπορώ να γελάσω με αυτό».

Οι συγκρίσεις έφθασαν στο αποκορύφωμά τους κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Μπάγερν στη Νότια Αμερική και στη Φλόριντα αυτό το καλοκαίρι, όταν η «Ζλατάν-μανία» έφτασε σε τέτοια ύψη που η ομάδα των social-media της Μπάγερν αποφάσισε να το διασκεδάσει ζητώντας από τον Τζέντοβιτς να περπατήσει στο Μαϊάμι και να προσποιηθεί ότι είναι όντως ο Ζλάταν. Η φάρσα γυρίστηκε για το κανάλι του συλλόγου στο YouTube και τα αποτελέσματα ήταν ξεκαρδιστικά.

Κλείσιμο
"I Am Not Zlatan" | Big Zlatan Ibrahimovic Prank w/ Nihad Djedovic


πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης