Εγκλωβισμένη στα σύνορα του Κοσόβου η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα!

Εγκλωβισμένη στα σύνορα του Κοσόβου η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Ερυθρού Αστέρα, καθώς οι αρχές του Κοσόβου δεν επέτρεψαν τη διέλευση του λεωφορείου που μετέφερε την ομάδα για το ματς Κυπέλλου με την Τρέπτσα

RED_STAR
Η Τρέπτσα εδρεύει στην νότιο τμήμα της Μιτρόβιτσα, μια πόλης, η οποία γεωγραφικά ανήκει στο Κόσοβο. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως υπάγεται στην σερβική ομοσπονδία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχε δημιουργηθεί κανένα παρατράγουδο αφού μετέχει στην Γ΄ κατηγορία, η οποία θεωρείται ερασιτεχνική δίνοντας ματς με γειτονικούς συλλόγους.

Το γεγονός πως για τον 1ο Γύρο του Κυπέλλου Σερβίας κληρώθηκε με τον Ερυθρό Αστέρα είχε ως συνέπεια να σημάνει συναγερμός στο Κόσοβο με τις τοπικές αρχές να μπλοκάρουν την αποστολή των πρωταθλητών Σερβίας στο Γιάρινιε. Πρόκειται για τα σύνορα των δύο χωρών, με τους Σέρβους ωστόσο να μην τα αναγνωρίζουν χαρακτηρίζοντας τα ως διοικητικό πέρασμα.

Εκεί βρίσκονται τουλάχιστον 100 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι τραγουδούν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους. Λόγω της έκρυθμης κατάστασης το ματς αναβλήθηκε με την σερβική ομοσπονδία να αποφασίζει για την αναμέτρηση, η οποία εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί σε άλλη πόλη.

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης