Ο Μαρτίνς βρίσκει λύσεις για τον Ολυμπιακό σε πέντε παίχτες

Ο Μαρτίνς βρίσκει λύσεις για τον Ολυμπιακό σε πέντε παίχτες

Πέντε παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Ολυμπιακού αναμένεται να βάλει στο κόλπο ο Πέδρο Μαρτίνς, στα δύσκολα ματς που ακολουθούν μετά τη διακοπή

osfp-paixtes
Μια τριάδα ματς «φωτιά» περιμένει τον Ολυμπιακό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το μεγάλο ρόστερ που διαθέτει, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τα παιχνίδια.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά ΟΦΗ, Μπάγερν Μονάχου και ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να βρίσκει λύσεις σε πέντε παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα για διάφορους λόγους, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος πρωταθλητής».

Πρόκειται για τους Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Γκασπάρ, Λοβέρα και Μπενζιά, οι οποίοι αποτελούν τους παίκτες που έχουν πάρει τις λιγότερες ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, ο Ραντζέλοβιτς ξεκίνησε θετικά τη σεζόν, με δύο γκολ και μια ασίστ στα προκριματικά του Champions League, όμως στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως αλλαγή ενώ στα τελευταία ματς έμεινε εκτός.

Ο Σουντανί είναι εκτός λίστας στο Champions League, όμως στο πρωτάθλημα μετράει 244 λεπτά και δύο γκολ, δείχνοντας αρκετά ανεβασμένος.

Ο Μπενζιά προέρχεται από την αποβολή στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, που σίγουρα του έχει κοστίσει, έχοντας συμπληρώσει 97 λεπτά χρόνου συμμετοχής ως τώρα.

Κλείσιμο
Ο Λοβέρα, από τη μεριά του, μετράει 88 αγωνιστικά λεπτά, και έχει δείξει τι μπορεί να προσφέρει όμως χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής.

Τέλος, ο Μπρούνο Γκασπάρ δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα και αναμένεται να πάρει τις ευκαιρίες του.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης