Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σπουδαίο να έχουμε τον Θανάση στους Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σπουδαίο να έχουμε τον Θανάση στους Μπακς

Για τη συνεργασία του με τον αδερφό του στους Μπακς και το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο πρώτο φετινό φιλικό των Μπακς μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

giania-ante
Για την απουσία του από το φιλικό των Μπακς με τους Μπουλς και την προπόνηση μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του Μιλγουόκι μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σχολιάζοντας και τη συνεργασία με τον αδερφό του, Θανάση.

«Αν μου πει ο κόουτς να παίξω, θα παίξω. Θα κάνω ότι μου πει. Θα προετοιμαστώ ψυχολογικά, πνευματικά, σωματικά για να παίξω. Πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος, μπορεί πέντε λεπτά πριν τον αγώνα να μου πει... παίζεις, οπότε θέλω να είμαι έτοιμος.

Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας. Αλλά και πάλι στην ανοιχτή προπόνηση είχαμε περίπου 15.000 φιλάθλους στις κερκίδες, ήταν κάτι εντυπωσιακό. Οπότε ήταν σαν να έχω παίξει ήδη μπροστά στο κοινό των Μπακς», σχολίασε αρχικά ο σταρ των Μπακς, ενώ για τη συνεργασία με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, είπε:

«Είναι λίγο περίεργο για μένα. Έβλεπα τις φάσεις από τον αγώνα και ήταν περίεργο, ωραίο αλλά περίεργο. Είναι εδώ για να μάθει, να γίνει καλύτερος, να βοηθήσει την ομάδα να κερδίζει. Είναι σπουδαίο να τον έχουμε στην ομάδα».



Κλείσιμο
Πηγή:  sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης