Ρεάλ Μαδρίτης: Ο θυμωμένος Μπέιλ θέλει να φύγει

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο θυμωμένος Μπέιλ θέλει να φύγει

Νέα τροπή παίρνει το σίριαλ Ρεάλ-Μπέιλ καθώς σύμφωνα με το BBC ο Ουαλλός είνια πλέον αυτός που θέλι να αποχωρήσει από την Μαδρίτη

Bale1
Το περασμένο καλοκαίρι τα τρία μεγάλα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού ήταν οι αποχωρήσεις των Μπέιλ, Νεϊμάρ, Πογκμπά από Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου κι οι τρεις παρέμειναν στις ομάδες τους, με τα ονόματα των Νεϊμάρ, Πογκμπά πλέον να αναφέρονται κυρίως για αγωνιστικούς λόγους (με θετικό πρόσημο ο πρώτος, με αρνητικό ο δεύτερος), ωστόσο η υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ παίρνει μια άλλη τροπή σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Γκιούλεμ Μπαλάγκ, ραδιοφωνικός παραγωγός στο BBC.

«Ο Γκάρεθ μπούχτισε πλέον με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ρεάλ και δεν μπορεί να τα ανεχθεί πλέον. Μόλις αρχίζει να πατάει στα πόδια του , γνωρίζοντας ότι όσο περισσότερα παιχνίδια παίρνει τόσο θα βελτιώνει τη φόρμα του, ξαφνικά έμεινε εκτός αποστολής σε αγώνα του Champions League», είπε ο Βρετανός παρουσιαστής αναφερόμενος στον αποκλεισμό του από την 18άδα του αγώνα με την Μπριζ (όπου η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο Μπερναμπέου και ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε) και συνέχισε τις αποκαλύψεις...

«Όταν επέστρεψε ο Ζιντάν στην ομάδα αποφάσισε ότι δεν τον ήθελε πλέον χωρίς ποτέ να του εξηγήσει κανείς το λόγο. Απλά του είπαν ότι ο κόουτς είχε πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση και ο ατζέντης του βγήκε στην αγορά αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις ετοιμαζόταν να αποχωρήσει με τον ίδιο πάντως να επιθυμεί την παραμονή του. Κι αυτό που ποτέ δεν μπόρεσε να καταλάβει ήταν το ότι ενώ η Ρεάλ του άνοιξε την πόρτα της εξόδου και δεν αξίωνε κανένα οικονομικό αντάλλαγμα, ξαφνικά ακύρωσαν την συμφωνία με την κινεζική Σούνινγκ. Προφανώς πίστεψαν τις φήμες που ήθελαν άλλη κινεζική ομάδα θα έδινε ένα μεγάλο ποσό για τον Χάμες, κάτι που αποδείχθηκε fake news», τόνισε ο Μπαλάγκ και κατέλήξε:

«Ο Μπέιλ τις προηγούμενες εβδομάδες έπαιζε καλά γιατί ήταν θυμωμένος, ως αντίδραση στην απόσταση και στην παγωμάρα που διατηρεί μαζί του ο προπονητής του, αλλά πλέον η κατάσταση δεν αντέχεται άλλλο. Ειπώθηκε μέχρι και ότι του αρέσει περισσότερο το γκολφ απ' ότι το ποδόσφαιρο και είναι αλήθεια ότι δεν ζει το επάγγελμα του με την ένταση που το κάνουν άλλοι. Το μόνο που ήθελε ο ίδιος ήταν αγωνιστική συμμετοχή για να προσφέρει στην ομάδα του αυτό που της λείπει: τα γκολ! Όμως ο αποκλεισμός του από το ματς με την Μπριζ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πλέον για πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2013 όταν και μεταγράφηκε στην Ρεάλ, τώρα είναι αυτός που θέλει να φύγει από την ομάδα γιατί θεωρεί πως δεν είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει».

Bale_bbc
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης