Μελισσανίδης: «Πήραμε τις διαβεβαιώσεις ότι τα έργα θα τρέξουν γρήγορα»

Μελισσανίδης: «Πήραμε τις διαβεβαιώσεις ότι τα έργα θα τρέξουν γρήγορα»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έναρξη των εργασιών της υπογειοποίησης σύντομα, με τον Γιώργο Πατούλη να διαβεβαιώνει ότι η γραφειοκρατία ξεπερνιέται και πως το έργο τους γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα καθυστερήσει να ολοκληρωθεί - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις

melissanidis_patoulis
Η συνάντηση της ΑΕΚ με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη με θέμα την έναρξη των εργασιών της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια δίπλα στην Αγιά Σοφιά και των συνοδών έργων ολοκληρώθηκε.

Μετά το τέλος της συνάντησης στα γραφεία της Περιφέρειας, ο Γιώργος Πατούλης ξεκαθάρισε πως τα έργα δεν πρόκειται να καθυστερήσουν και ότι η γραφειοκρατία ήδη ξεπερνιέται.

«Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο. Όλοι θα χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Ήδη η γραφειοκρατεία που παρουσιάστηκε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει από εδώ και πέρα. Γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματα», ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε πως πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι το έργο της υπογειοποίησης θα τρέξει γρήγορα και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά.

«Είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα. Το έργο πρέπει να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Και η Δημοτική Αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά», υπογράμμισε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.


Κλείσιμο

Επίσης δηλώσεις μετά τη συνάντηση στην Περιφέρεια έκανε και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο μεταξύ ΑΕΚ, Περιφέρειας Αττικής και Δήμου.

«Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο. Κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο θα αρχίσουν άμεσα. Αυτά που μεταφράζονται στην κοινή γνώμη σαν κάποια σκοτεινά σημεία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και ΑΕΚ δεν υφίστανται και το έργο προχωράει», ανέφερε ο κ. Βούρος.

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης