Οι Γερμανοί ζήτησαν 16 κάμερες για το ματς της Εθνικής Γυναικών με την Ελλάδα!

Οι Γερμανοί ζήτησαν 16 κάμερες για το ματς της Εθνικής Γυναικών με την Ελλάδα!

Την ώρα που στο ελληνικό πρωτάθλημα η κάλυψη των αγώνων γίνεται με 9-10 κάμερες -πλην ντέρμπι- το ZDF ζήτησε 16 για το ματς της Εθνικής Γυναικών Γερμανίας με την αντίστοιχη της Ελλάδας, για τα προκριματικά του Euro 2021, που θα λάβει χώρα  στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (8/10, 15:00)

GERM
Συνολικά 37 διαπιστευμένους για την κάλυψη. Αλλους 67 ζήτησε η παραγωγή της μετάδοσης. Το σύνολο 97! Σε αυτούς προσθέστε και 16 κάμερες για την κάλυψη του αγώνα (8 για τις εκπομπές και 8 για το ματς). Οχι, δεν μιλάμε για κάποιο ματς Champions League. Στο Ελλάδα-Γερμανία Γυναικών αναφερόμαστε το οποίο θ' αρχίσει στις 15.00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα προκριματικά του Euro 2021!

Αυτό θα είναι το πρώτο ματς στον όμιλο για την Εθνική μας ομάδα και το τέταρτο για την Εθνική Γερμανίας η οποία έχει ήδη τρεις νίκες και 26-0 τέρματα (10-0 με Μαυροβούνιο, 0-8 με Ουκρανία και 8-0 με την Ουκρανία εντός έδρας).

Είναι εντυπωσιακή η παραγωγή που ετοιμάζει το ZDF για ένα απλό ματς προκριματικών γυναικείου ποδοσφαίρου. Ναι, η Εθνική Γερμανίας είναι μέσα στο top5 των καλύτερων (και ταυτόχρονα) των πιο εμπορικών ομάδων στο παγκόσμιο γυναικείο ποδόσφαιρο. Αλλά δεν αναφερόμαστε σε κάποια τελική φάση, αλλά σε προκριματικό όμιλο.

Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αγόρασε τα δικαιώματα του αγώνα έναντι 60.000 ευρώ (από την ΕΠΟ) και είχε την αποκλειστική μεταχείρισή τους σε όλο τον κόσμο (με εξαίρεση φυσικά την ελληνική αγορά).

Πιθανότατα το Ελλάδα-Γερμανία στις γυναίκες να έχει περισσότερες κάμερες από το Αρης-Ολυμπιακός το οποίο έγινε στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως οι Γερμανοί όχι μόνο θα δείξουν την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου τους και στέλνουν 37 απεσταλμένους για την κάλυψη του αγώνα αλλά πως ελληνικό κανάλι δεν θα δείξει την Εθνική μας ομάδα!

Κλείσιμο
Οπως και να 'χει η σημερινή αναμέτρηση είναι μία μάχη Δαυίδ-Γολιάθ. Η Εθνική μας ομάδα προσπαθεί να ανέβει στο FIFA Ranking (βρίσκεται στην 65η θέση) μπήκε στον προκριματικό όμιλο από τον 4ο γκρουπ δυναμικότητας και στόχος της είναι να τερματίσει στην 3η θέση. Αυτή θα είναι η επιτυχία μας και φυσικά των κοριτσιών του Αντώνη Πριόνα, ο οποίος έχει κάνει μια αρκετά καλή δουλειά στην Εθνική Γυναικών τα τελευταία χρόνια. Οι άλλες ομάδες στον όμιλο είναι η Ουκρανία, το Μαυροβούνιο και η Ιρλανδία.

Στην αποστολή για το συγκεκριμένο ματς βρίσκονται:
Ζωή Ναση (ΠΑΟΚ)
Ανθη Παπακωνσταντίνου (ΠΑΟΚ)
Δημητρα Γιαννακούλη (Ατρόμητος)
Ειρήνη Νεφρου (ΠΑΟΚ)
Ελένη-Δανάη Σιδηρα (Απόλλων Ladies)
Μιχαέλα Παράσχου (Αρης)
Χαρούλα Δημητρίου (ΠΑΟΚ)
Κυριακή Κυνωσιδου (Απόλλων Ladies)
Αναστασία Γκάτσου (ΠΑΟΚ)
Ελένη Κακαμπούκη (ΠΑΟΚ)
Ελένη Μάρκου (Aπόλλων Ladies)
Βεατρίκη Σαρρη (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)
Γρηγορία Πούλιου (ΠΑΟΚ)
Θωμαΐς Βαρδαλη (ΠΑΟΚ)
Αθανασία Μωραΐτου (South Alabama)
Σοφία Κογγούλη (UPC Tavagnacco)
Παναγιώτα Παπαϊωάννου (Πλύμουθ)
Χριστίνα Κοκοβιάδου (Αρης)
Αναστασία Σπυριδωνίδου (ΠΑΟΚ)
Δέσποινα Χατζηνικολάου (Αρης)
Στέλα Κοτσάκι (Εργοτέλης)
Βασιλεία Κυδωνάκη (ΟΦΗ)

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης