Ντε Χέα: Η εικόνα της Γιουνάιτεντ είναι απαράδεκτη, πρέπει να διορθώσουμε τα πάντα

Ντε Χέα: Η εικόνα της Γιουνάιτεντ είναι απαράδεκτη, πρέπει να διορθώσουμε τα πάντα

Την απογοητευτική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδέχθηκε ο Ισπανός τερματοφύλακας, Νταβίντ Ντε Χέα, τονίζοντας  πως βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές από όταν πρωτοπήγε στην ομάδα

de_gea
Δεν λέει να ορθοποδήσει με τίποτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Όλε Γούναρ Σολσκιερ υπέστη νέα ήττα το Σάββατο, αυτή τη φορά από τη Νιούκαστλ, η οποία είχε συνολικά 5 βαθμούς έως τώρα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα πρόκειται για το χειρότερο ξεκίνημα των «κόκκινων διαβόλων» στην Premier League τα τελευταία 30 χρόνια.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα φάνηκε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα απογοητευμένος και σε ερώτηση για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα απάντησε: «Τα πάντα. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Δεν ξέρω τι να πω…Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να παλεύουμε, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή απ΄ όταν ήρθα εδώ. Δεν ξέρω γιατί, τι συμβαίνει. Συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Είχαμε κάποιους σημαντικούς τραυματισμούς, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να κερδίζουμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή την κρίσιμη καμπή για το κλαμπ ο Ισπανός γκολκίπερ και η άμυνά του έχουν να κρατήσουν το 0 σε εκτός έδρας αγώνα από τις 9 Φεβρουαρίου απέναντι στη Φούλαμ και να κερδίσουν μακριά απ΄ το «Ολντ Τράφορντ» από τις 6 Μαρτίου (κόντρα στην Παρί για το Champions League).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης