Premier League, Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Δεν... βλέπονται οι «κόκκινοι διάβολοι»

Premier League, Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Δεν... βλέπονται οι «κόκκινοι διάβολοι»

Ο 19χρονος Λόνγκσταφ πέτυχε ένα φοβερό γκολ και έδωσε τεράστια νίκη 1-0 στη Νιουκάστλ σπρώχνωντας τη Γιουνάιτεντ στον γκρεμό - Στη 12 θέση της Premier League πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Σόλσκιερ - Δείτε το βίντεο με το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

UTD
Eπειτα από οκτώ αγωνιστικές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στη 12η θέση με εννέα βαθμούς, είναι σε τραγική κατάσταση, εκτός έδρας δεν κερδίζει ούτε με... αίτηση (τελευταίο διπλό τον Φεβρουάριο) κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Ο 19χρονος Μάτι Λόνγκσταφ στο ντεμπούτο του με τις «καρακάξες»... σόκαρε την ομάδα του Σόλσκιερ, δίνοντας τη νίκη στη Νιουκάστλ (1-0). Ο Μπρους κέρδισε τη Γιουνάιτεντ πρώτη φορά έπειτα από 22 αναμετρήσεις, ενώ ο Σόλσκιερ βλέπει ακόμα πιο κοντά την πόρτα της εξόδου.


Η Νιουκάστλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε, πήρε τον έλεγχο και προσπάθησε να φανεί απειλητική για την αντίπαλό της. Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε μετά το 20ο λεπτό, ισορρόπησε και έβαλε τους γηπεδούχους στην περιοχής του., Ωστόσο, ήταν τόσο κακή δημιουργικά, που οι «Καρακάξες» δεν ανησύχησαν. Μάλιστα, είχαν και την καλύτερη φάση στο ματς, αλλά στο 28΄ η σουτάρα του Λόνγκσταφ τράνταξε το δοκάρι. Δυο λεπτά αργότερα, η Νιουκάστλ είχε ακόμα μια καλή φάση, αλλά η κεφαλιά του Σαρ πέρασε μόλις άουτ. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 41ο λεπτό για να κάνει η Μάντσεστερ το πρώτο σουτ εντός εστίας, ωστόσο η προσπάθεια του Περέιρα δε βρήκε στόχο.

Kάκιστοι οι φιλοξενούμενοι και στην επανάληψη, παρά το γεγονός πως η κατοχή τους ξεπερνούσε το 65%. Ο Φρεντ ήταν... εκτός γηπέδου, η ομάδα ήταν κομμένη στα δυο και η Νιουκάστλ το εκμεταλλεύθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο. Στο 72ο λεπτό ο Μαξιμίν ξεκίνησε εντυπωσιακά την κούρσα, ο Βίλεμς έκανε ιδανική ασίστ και ο Λόνγκσταφ διαμόρφωσε το 1-0 κι έγινε ο νεαρότερος παίκτης του συλλόγου που σκόραρε σε ντεμπούτο (19 ετών 199 ημερών) στην Premier League. Αντίδραση; Καμία... Η Γιουνάιτεντ δεν είχε τον τρόπο, τους παίκτες, την καθοδήγηση για να μπορέσει να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς. 

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης