Premier League: «Σίφουνας» η Τσέλσι - Επαγγελματική νίκη για την Άρσεναλ

Premier League: «Σίφουνας» η Τσέλσι - Επαγγελματική νίκη για την Άρσεναλ

Τα «μωρά» Λαμπάρντ συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν αφού ανέβηκαν στην 4η θέση μετά τη νίκη με 4-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον ενώ η Άρσεναλ με τον Νταβίντ Λουίζ να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της  επικράτησε με 1-0 της Μπόρνμουθ παραμένοντας αήττητη για 5ο σερί ματς στην Premier League - Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις των δύο αγώνων

Chelsea-v-Southampton
Εφτά στο League Cup, νίκη με τη Μπράιτον, διπλό στη Λιλ και τώρα στο Σαουθάμπτον. Η Τσέλσι δείχνει να βρίσκει ρυθμό και μάλιστα αυτό το οφείλει στην αποτελεσματικότητα των μικρών που ρίχνει στην 11άδα ο Φρανκ Λάμπαρντ. Οι Μπλε έκαναν σούπερ εμφάνιση στην έδρα των Αγίων και πέρασαν από εκεί με το εμφατικό 1-4, για να πιάσουν τετράδα (σ.σ.: Μαζί με Λέστερ, Κρίσταλ Πάλας).


Εκείνοι βέβαια που κάνουν τη μεγάλη διαφορά, είναι οι Αμπραχαμ, Μάουντ, που μαζί μετρούν πλέον 12 γκολ στο πρωτάθλημα (8+4). Ο πρώτος πέρασε με ψηλή λόμπα την μπάλα από τον Γκαν (17') και ο δεύτερος με πλασέ (24') διπλασίασε το προβάδισμα. Ο Ινγκς μείωσε (30'), αλλά ο Καντέ με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο (40') ολοκλήρωσε ένα τέλειο πρώτο μέρος για τους Μπλε. Ο Μπατσουαγί μπήκε αλλαγή και από τέλεια ασίστ του Ζορζίνιο ολοκλήρωσε το καρέ (89'), την τρίτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη των Λονδρέζων στο πρωτάθλημα. Ολες με μεγάλα σκορ...

Οι συνθέσεις:
Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάζενχιτλ): Γκαν, Βάλερι, Γιοσίντα, Μπέντναρεκ, Γουόρντ-Πράουζ, Ρομέου, Χόιμπιεργκ, Ρέντμοντ (81' Μπουφάλ), Ινγκς (81' Ανταμς), Λονγκ (73' Ομπαφέμι)

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Ζουμά, Τομόρι, Μάρκος Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο, Γουίλιαν, Μάουντ (80' Κόβατσιτς), Χάντσον-Οντόι (80' Πούλισιτς), Αμπραχαμ (84' Μπατσουαγί).

Ο Νταβίντ Λουίζ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους Λονδρέζους κι έδωσε τη νίκη 1-0 στην Άρσεναλ κόντρα στην Μπόρνμουθ στο Emirates! Στην 3η θέση οι «Κανονιέρηδες», στις 17 εντός έδρας νίκες στην Premier League ο Έμερι. Βασικός αγωνίστηκε ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Ιδανικό το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 9ο λεπτό ο Νταβίντ Λουίζ με κεφαλιά από σέντρα του Πεπε διαμόρφωσε το 1-0.
Κλείσιμο

Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν, αλλά ο Σακά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, ενώ το σουτ του Ομπαμεγιάνγκ βρήκε το δοκάρι. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, η Μπόρνμουθ προσπάθησε να απειλήσει, αλλά ο Λένο είχε σωστές τοποθετήσεις στις προσπάθειες των Γκρόνεβελντ, Φρέιζερ. Ετσι, οι «κανονιέρηδες» έμειναν πέμπτο ματς αήττητοι στην Premier League.

Οι συνθέσεις:
Άρσεναλ: Λένο, Λουίζ, Παπασταθόπουλος, Κολάσινατς, Τσέιμπερς, Τσάκα, Θεμπάγιος (75' Γουίλοκ), Γκεντουζί, Σάκα (83' Τορέιρα), Ομπαμεγιάνγκ, Πεπε (63' Μαρτινέλι)

Μπόρνμουθ: Ράμσντεϊλ, Κουκ, Ακε, Ρίκο, Στέισι (79' Φράνσις), Λέρμα, Γουίλσον, (79' Γκρόνεβελντ), Μπίλινγκ, Γουίλσον, Κινγκ, Σολάνκε (63' Φρέιζερ)

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης