Champions League, Μαρτίνς: «Είναι πολύ σοβαρό το λάθος του διαιτητή, πιστεύω πως θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Champions League, Μαρτίνς: «Είναι πολύ σοβαρό το λάθος του διαιτητή, πιστεύω πως θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δέχθηκε πως ήταν λανθασμένες οι αλλαγές που έκανε στην 11άδα, έψεξε τον Γάλλο ρέφερι για την αποβολή του Μπενζιά και εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην Ευρώπη

MARTINS
Ο Μαρτίνς είπε στην COSMOTE TV για:

Το παιχνίδι στο Βελιγράδι, τις αλλαγές που έκανε και την συνέχεια στην Ευρώπη: Πράγματι σε σχέση και με την ερώτησή σας το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό μετά την αποβολή. Και αυτό παρότι κάναμε αλλαγές. Ήταν ένα σοβαρό λάθος του διαιτητή η αποβολή. Ένα πολύ σοβαρό λάθος. Ήταν απαράδεκτο και οφείλεται στον διαιτητή αυτό που έγινε.

Όχι δεν νομίζω ότι ήταν οι αλλαγές που κάναμε ότι έπαιξαν ρόλο διότι μέχρι την αποβολή είχαμε ανταποκριθεί πολύ καλά. Μετά την αποβολή αποδυναμωθήκαμε. Ήταν μεγάλο το λάθος του διαιτητή. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε τέτοιο επίπεδο. Είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος. Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες. Είχμε έλλειψη συγκέντρωσης σε δύο στατικές φάσεις. Δεν αλλάζει τίποτα. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα συνεχίσουμε με την ποιότητα που έχουμε. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε.

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης