Αποκάλυψη: «Όχι» Μιλόγεβιτς στον ΠΑΟΚ πριν από 10 ημέρες

Αποκάλυψη: «Όχι» Μιλόγεβιτς στον ΠΑΟΚ πριν από 10 ημέρες

Οι άνθρωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» απευθύνθηκαν στον τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στη θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου

PAOK_MILO
Μια είδηση προέκυψε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτή εμπλέκει τον ΠΑΟΚ και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς όχι όμως στην προ μηνών αναζήτηση προπονητή που είχε γίνει από ελληνική ομάδα στο σοκ της απόφασης του Ραζβάν Λουτσέσκου να αποχωρήσει από την τεχνική της ηγεσία.

Όπως μετέφεραν οι ρεπόρτερ του αυριανού αντιπάλου των «ερυθρολεύκων» οι υπεύθυνοι του «Δικεφάλου του Βορρά», πριν από δέκα ημέρες, προσέγγισαν τον προπονητή της σερβικής ομάδας καταθέτοντάς του πρόταση για να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας.

Η απάντηση του Μιλόγεβιτς ήταν αρνητική μη θέλοντας να αφήσει την ομάδα του έχοντας μπροστά του και τη μεγάλη πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια, οφείλουμε να σταθούμε στην πληροφορία που μετέφεραν ότι η πρόταση έγινε πριν δέκα ημέρες. Με εύκολους υπολογισμούς φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι αυτή έγινε μετά το παιχνίδι με τον Άρη όταν είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί προβληματισμού για την παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας με αφορμή και την αμυντική της λειτουργία.

Πηγή: www.sportfm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης