Βραζιλία: Η γυναικεία ομάδα της Φλαμένγκο νίκησε σε επίσημο αγώνα με το... εξωφρενικό 56-0!

Βραζιλία: Η γυναικεία ομάδα της Φλαμένγκο νίκησε σε επίσημο αγώνα με το... εξωφρενικό 56-0!

Τα κορίτσια της Φλαμένγκο δημιούργησαν ένα μοναδικό ρεκόρ στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου διασύροντας την άτυχη Γκρεμίνιο

Fla
Είναι γνωστό τοις πάσοι ότι στη Βραζιλία καλό ποδόσφαιρο δεν παίζουν μόνο οι άνδρες, αλλά και οι γυναίκες. Κι αυτό που έκαναν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας της Φλαμένγκο, μάλλον ετοιμάζεται να μπει στις σελίδες του βιβλίου Γκίνες, καθώς στο ματς για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Καριόκα (το πρωτάθλημα στην περιοχή του Ρίο) διέλυσαν κυριολεκτικά την δύσμοιρη Γκρεμίνιο με το απίστευτο 56-0!!!

Αν αφαιρέσουμε τις καθυστερήσεις και θεωρήσουμε ότι ο αγώνας διήρκησε 90 λεπτά, πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Φλαμένγκο πετύχαινε γκολ ανά 66 δευτερόλεπτα (!!!). Αρκεί να αναφέρουμε ότι στο 11ο λεπτό το σκορ ήταν 7-0, στο 30' στο 12-0, αλλά στο τελευταίο 15λεπτο ήρθαν άλλα 17 γκολ για το 29-0!!!

Οι κοκκινόμαυρες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας άλλα 27 γκολ φτάνοντας στο τελικό 56-0... «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το σκορ, αλλά και με το ότι η Φλαμένγκο πέτυχε ένα τέτοιο ιστορικό ρεκόρ. Η άλλη ομάδα ήταν αδύναμη, αλλά είναι ένα πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε σκληροί», σχολίασε ο τεχνικός των νικητών Ρικάρντο Αμπράντες.

Για την ιστορία πρώτη σκόρερ ήταν ο Φλάβια η οποία πέτυχε 14 από τα 56 γκολ της ομάδας της, ενώ οι πληροφορίες ότι ο διαχειριστής των social media της Φλαμένγκο υπέστη οξεία τενοντίτιδα προσπαθώντας να προλάβει να ενημερώσει για όλα τα γκολ ελέγχονται ως ανακριβείς...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης