ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Serie A, Μίλαν-Φιορεντίνα 1-3: Ο απίθανος Ριμπερί και οι «βιόλα» ταπείνωσαν τους «ροσονέρι»

Serie A, Μίλαν-Φιορεντίνα 1-3: Ο απίθανος Ριμπερί και οι «βιόλα» ταπείνωσαν τους «ροσονέρι»

Τρία γκολ, χαμένο πέναλτι, ευκαιρίες και γενικά πάρτι των Βιόλα στο «Σαν Σίρο», το οποίο αποθέωσε τον Ριμπερί και αποδοκίμασε άγρια τη Μίλαν - Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

MILAN
Πριν λίγες μέρες η Φιορεντίνα πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη, επικρατώντας της Σαμπντόρια. Πριν λίγες μέρες η Μίλαν έχασε από την Τορίνο και ο Μάρκο Τζαμπάολο δήλωνε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Οταν ήρθε η ώρα να συναντηθούν Ροσονέρι και Βιόλα, φάνηκε ότι από τη μία υπάρχει υγεία και από την άλλη αρρώστια... Και αφού τα πράγματα είναι έτσι, είναι φυσιολογικό οι Τοσκανοί να προσπερνούν στη βαθμολογία τους Μιλανέζους, οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς τους. Πολύ δύσκολα, επομένως, τα πράγματα για προπονητή, παίκτες και φυσικά διοίκηση...


Από τα πρώτα λεπτά η Φιορεντίνα έδειξε ότι πατούσε καλύτερα και είχε ευκαιρίες στο 11' και στο 12' με Κιέζα και Ριμπερί. Αμέσως μετά, ο Ιταλός ανατράπηκε από τον Μπενασέρ, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Πούλγκαρ έκανε το 0-1 στο 14'. Η ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα είχε το προβάδισμα, τον έλεγχο και τη διάθεση να ψάξει το δεύτερο γκολ, το οποίο πλησίασε στο 37' με το σουτ του Κιέζα, απέναντι σε μια Μίλαν που δεν έκανε ουσιαστικά τίποτα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είχε να επιδείξει μόνο ένα σουτ του Σούσο που απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Τζαμπάολο έβγαλε τον Κεσί για να βάλει τον Κρούνιτς, αλλά δεν άλλαξε κάτι για την ομάδα του. Οπως δεν άλλαξε κάτι και στη ροή του παιχνιδιού. Η Φιορεντίνα διατηρούσε τον απόλυτο έλεγχο και από τη στιγμή που απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα -μετά την αποβολή του Μουσάκιο για το μαρκάρισμα στον Ριμπερί- έκανε ό,τι ήθελε. Εφτασε στο 0-2 με τον Καστροβίλι στο 66' μετά το γύρισμα του Κιέζα και την προσπάθεια του Ντοναρούμα να διώξει, κέρδισε πέναλτι στο 69' (αλλά ο Ιταλός πορτιέρε απέκρουσε την εκτέλεση του Κιέζα), έκανε το 0-3 στο 78' με τον Ριμπερί που... χόρεψε τους Καλάμπρια - Ντουάρτε και σημάδεψε γωνία!

Στο επόμενο λεπτό ο Τζαμπάολο έβαλε τον Καστιγιέχο και έβγαλε τον Σούσο που αποδοκιμάστηκε έντονα από το San Siro και το εκπληκτικό γκολ του Ραφαέλ Λεάο στο 80', μειώνοντας σε 1-3, δεν απασχόλησε κανέναν. Και πώς να συμβεί αυτό όταν η Μίλαν δε βλέπεται και είναι στο... +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού έπειτα από έξι αγωνιστικές.

Μίλαν (Μάρκο Τζαμπάολο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Τεό Ερναντέζ, Κεσί (46' Κρούνιτς), Μπενασέρ, Τσαλχάνογλου, Σούσο (79' Καστιγιέχο), Λεάο, Πιόντεκ (58' Ντουάρτε).

Φιορεντίνα (Βιτσέντσο Μοντέλα): Ντραγκόφσκι, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Κάσερες, Πούλγκαρ, Μπαντέλι, Καστροβίλι (79' Μπενάσι), Λιρόλα, Νταλμπέρτ, Κιέζα (84' Μπόατενγκ), Ριμπερί (89' Γκεζάλ)

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης