ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η εικόνα μιλάει από μόνη της»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η εικόνα μιλάει από μόνη της»

Ο ΠΑΟΚ «φωνάζει» για τα δύο γκολ της ΑΕΚ, κυρίως όμως για το δεύτερο, γι’ αυτό και θα ζητήσει εγγράφως εξηγήσεις από την ΚΕΔ για την απόφαση του διαιτητή VAR, Τάσου Σιδηρόπουλου

DERBY
Ο Αμπέλ Φερέιρα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε ότι θέλει να ξαναδεί τη φάση του δεύτερου γκολ, «γιατί υπάρχει ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα στο ξεκίνημα», με τους «ασπρόμαυρους» να φωνάζουν για το γκολ της ισοφάρισης 2-2 από τον Ντέλετιτς.

Εκτός από την αναφορά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, μέσω του «match report», στην επίσημη ιστοσελίδα της, εκεί όπου σημείωσε πως «η ΑΕΚ πίεσε για την ισοφάριση και τη βρήκε στο 79′ με τον Ντέλετιτς, σε μία φάση που ξεκινάει με φάουλ πάνω στον Αουγκούστο», οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιρρίπτουν ευθύνες κυρίως στον διαιτητή VAR, Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος μίλησε με τον Στέφαν Κλόσνερ και δεν κάλεσε τον Ελβετό ρέφερι να πάει στο VAR και να εξετάσει ο ίδιος τη φάση.

«Η εικόνα μιλάει από μόνη της», ήταν το σχόλιο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που θα ζητήσουν εγγράφως εξηγήσεις από την ΚΕΔ για τον κ. Σιδηρόπουλο για την σημερινή απόφασή του, «κάτι που έρχεται ως συνέχεια της πολύ ύποπτης διαιτησίας στο ματς με τον Άρη και την κόκκινη του Μάτος», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά λίγο πριν πετάξουν για την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν ότι και το πρώτο γκολ της ΑΕΚ «έχει προέλθει από ανύπαρκτο φάουλ. Ένα από τα πολλά που δόθηκαν…».

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης