Premier League, Λέστερ-Νιούκαστλ 5-0: Πεντάστερες «αλεπούδες»

Premier League, Λέστερ-Νιούκαστλ 5-0: Πεντάστερες «αλεπούδες»

H Λέστερ ήταν καταιγιστική, διέλυσε με 5-0 στο «King Power» τη Νιουκάστλ και βρέθηκε στην 3η θέση της φετινής Premier League - Εντυπωσιακός ο Βάρντι με δυο γκολ

lester
Η Λέστερ ήταν εξαιρετική, ο Βάρντι εντυπωσιακός και η Νιουκάστλ... διαλύθηκε στο «King Power». Oι Αλεπούδες επικράτησαν με 5-0, έφτασαν τις τέσσερις νίκες και βρέθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, οι «Καρακάξες» παρέμειναν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Δυο τέρματα για τον Βάρντι, ο οποίος έφτασε τα δέκα στο συγκεκριμένο γήπεδο μέσα στο 2019.

Oι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 16' ο Περέιρα άνοιξε το σκορ. Η Νιουκάστλ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δημιουργικά είχε πρόβλημα. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τις «Καρακάξες» στο 43' όταν αποβλήθηκε ο Χέιντεν. Μονόλογος για τους γηπεδούχους στην επανάληψη, ο Βάρντι στο 54΄ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 57' έγινε το 3-0 με αυτογκόλ του Ντάμετ. Στο 64' ο Βάρντι πέτυχε το 14ο γκολ του με τον Ρότζερς στον πάγκο της ομάδας, ενώ το 5-0 διαμόρφωσε στο 90' ο Ν' Ντιντί. Ηταν η πιο βαριά ήττα για τον Μπρους (κόουτς της Σάντερλαντ) έπειτα το 2-7 από την Τσέλσι (2010) και το 0-5 από τη Σίτι (2011). 

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης