Βαλμπουενά: Πρώτος στόχος για τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα, για τη νίκη στο Βελιγράδι

Βαλμπουενά: Πρώτος στόχος για τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα, για τη νίκη στο Βελιγράδι

Σύνθημα για «διπλό» του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα έδωσε ο Ματιέ Βαλμπουενά, υπενθυμίζοντας, ωστόσο ότι πρώτος στόχος των Πειραιωτών είναι το πρωτάθλημα

ΜΑΤΙΕΕΕ
Ο Ματιέ Βαλμπουενά επανέλαβε ότι πρώτος στόχος του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν είναι επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και παράλληλα μίλησε για την Ευρώπη.

Δίνοντας σύνθημα για νίκη των Πειραιωτών επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι και κάνοντας λόγο για καλή παρουσία στο Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Olympiacos TV

Για το ματς κόντρα στη Λαμία και την δύσκολη επικράτηση στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήταν μια δύσκολή νίκη όπως το περιμέναμε. Ο αντίπαλος παίζει ένα κλειστό ποδόσφαιρο όπως συνηθίζει στα περισσότερα ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, όμως στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι, καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ και τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά για εμάς».

Για τη νίκη του Ολυμπιακού την ημέρα των γενεθλίων του: «Μου έχει ξανασυμβεί να νικήσουμε στην μέρα των γενεθλίων μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το ματς».

Για το πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς για το Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα: «Πραγματικά είναι ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για να παίζεις εκεί, η ατμόσφαιρα είναι πολύ δυνατή, όμως έχουμε δείξει πως είμαστε ικανοί να καταφέρουμε καλά πράγματα, όπως το κάναμε και κόντρα στην Τότεναμ. Θα πάμε εκεί με ξεκάθαρο στόχο να κερδίσουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή αρχή που έχουμε κάνει στο Champions League. Εννοείται μετά τον πρώτο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα, πως θέλουμε να κάνουμε καλά πράγματα και στην Ευρώπη».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης