Serie A, Νάπολι-Μπρέσια 2-1: Με σκόρερ τον Μανωλά

Serie A, Νάπολι-Μπρέσια 2-1: Με σκόρερ τον Μανωλά

Η Νάπολι επικράτησε με 2-1 της Μπρέσια, επιστρέφοντας στα τρίποντα - Σκόρερ του δεύτερου γκολ των «Παρτενοπέι» ο Κώστας Μανωλάς - Δείτε τα γκολα του αγώνα

ManolasK
Μεσοβδόμαδα η Νάπολι είχε πληγωθεί στην έδρα της από την Κάλιαρι. Κόντρα στην Μπρέσια δεν την... ξαναπάτησε, παρά το γεγονός ότι στο τέλος ανησύχησε έπειτα από τη μείωση του σκορ από τον Μπαλοτέλι.



Η Νάπολι στο 13' με τον Μέρτενς από κοντά άνοιξε το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κώστας Μανωλάς με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο του γκολ με τη φανέλα των Ναπολιτάνων γράφοντας το 2-0.

Το ματς έδειχνε πως είχε τελειώσει, ωστόσο στο 67' ο Μπαλοτέλι με κεφαλιά έβαλε ξανά την Μπρέσια στο παιχνίδι.

Η Νάπολι, όμως, έστω και με λίγο άγχος φρόντισε να διατηρήσει αυτό το υπέρ της 2-1 ως το τέλος και να επιστρέψει στις νίκες, παραμένοντας στην 4η θέση, ένα βαθμό πίσω από την 3η Αταλάντα.

Κλείσιμο
Οι συνθέσεις:
Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Μανωλάς (65' Λουπέρτο), Μαξίμοβιτς (76' Χισάι), Γκουλάμ, Ντι Λορέντσο, Αλαν, Ζιελίνσκι, Ρουίθ, Γιορέντε (73' Ελμας), Μέρτενς, Καγεχόν.
Μπρέσια (Εουγκένιο Κορίνι): Γιόρονεν, Μπαρτέλα (68' Ματέγιου), Τσανσεγιόρ, Σαμπέλι, Τσιστάνα, Ντεσένα (72' Ρομούλο), Βιζόλι, Σπάλεκ (85' Μάτρι), Τονάλι, Μπαλοτέλι, Ντοναρούμα.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης