Premier League, Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ζωντανοί στη μάχη του τίτλου οι «πολίτες»

Premier League, Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ζωντανοί στη μάχη του τίτλου οι «πολίτες»

Στο κυνήγι της Λίβερπουλ εξακολουθεί να παραμένει η Μάντσεστερ Σίτι που πέρασε από το «Γκούντισον Παρκ» επικρατώντας με 3-1 της Έβερτον - Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

CITY
Μπορεί να ζορίστηκε, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Μερσεϊσάιντ, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Έβερτον, επικρατώντας με 3-1. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, παρέμεινε στο -5 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στη βαθμολογία της Premier League.


Μόλις στο 12ο λεπτό, οι «πολίτες» έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, ότι ο Γκιντογκάν δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, αν και βρέθηκε φάτσα με το τέρμα μετά από σέντρα του Μαχρέζ.

Ωστόσο, το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 24’ με το Ζέσους να αξιοποιεί ιδανικά τη φανταστική μπαλιά του Ντε Μπρόινε. Στο 22’ η Έβερτον απείλησε με τον Σίγκουρτσον, αλλά ο Έντερσον του είπε όχι.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, που ήταν διαβασμένη από την αρχή, έφτασε στην ισοφάρισης στο 33’, όταν μετά από λάθος του Φερναντίνιο, ο Ιβόμπι έδωσε στον Κόουλμαν που με εξαιρεετικό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Κλείσιμο
Ωστόσο, με ένα εντυπωσιακό φάουλ στο 72’ ο Μαχρέζ εκτέλεσε τον Πίκφορντ για το 2-1 και άνοιξε τον δρόμο για ένα σημαντικό διπλό. Η ομάδα του Μερσεϊσάιντ προσπάθησε εκ νέου να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 79’ με τον Έντερσον να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Μίνα.

Ο Στέρλινγκ στο 85’ βρήκε δίχτυα σε ακόμα ένα ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης