O Βαλμπουενά θέλει να παίξει με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Λαμία

O Βαλμπουενά θέλει να παίξει με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Λαμία

Παρά τη συνεχή αγωνιστική παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, ο Ματιέ Βαλμπουενά δείχνει τη διάθεση να αγωνιστεί και στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία

valbuena-martins
Να συμπεριληφθεί στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία θέλει ο Ματιέ Βαλμπουενά, παρά τις συνεχόμενες παρουσίας στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να κάνει rotation μετά και την εμφάνιση του ερυθρόλευκου συνόλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο πρωταθλητή», όμως, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν επιθυμεί να καθίσει στον πάγκο, στο ερχόμενο ματς με τους Λαμιώτες.

Στις τελευταίες εννιά μέρες έχει συμπληρώσει 230 λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα σε Βόλο, Τότεναμ και Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να αποτελεί έναν από τους παίκτες που θα ήθελε να ξεκουράσει ο Μαρτίνς.

Η απόδοσή του στις προπονήσεις και το πάθος που βγάζει, δείχνει την επιθυμία του να αγωνιστεί, χωρίς να θεωρείται δεδομένο πως θα… εισακουστεί από τον προπονητή των ερυθρόλευκων, που θέλει να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες και χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που δεν έχουν αρκετό μέχρι τώρα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης