La Liga, Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Επιστροφή στις νίκες για τους «ροχιμπλάνκος»

La Liga, Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Επιστροφή στις νίκες για τους «ροχιμπλάνκος»

Επιστροφή στις νίκες στη La Liga, μετά από δύο αγωνιστικές για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που έφυγε με τους 3 βαθμούς από την έδρα της Μαγιόρκα (0-2) - Στο 1-1 «κόλλησαν» Λεγκανές και Αθλέτικ Μπιλμπάο -Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις των δύο αγώνων

ATL
Πράττοντας τα… απολύτως απαραίτητα, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τη νίκη με 2-0 στο «Πάλμα ντε Μαγιόρκα» και επανήλθε στις επιτυχίες στη La Liga μετά από δύο αγωνιστικές.

Έτσι, οι «ροχιμπλάνκος» ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένουν να δουν τι θα κάνουν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Σοσιεδάδ και η Σεβίλλη.

Απώλεια βαθμών για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που κόλλησε στο 1-1 με τη Λεγκανές εκτός έδρας. Παρ’ όλα αυτά, οι Βάσκοι παρέμειναν αήττητοι (3-3-0), ενώ άφησαν τους αντιπάλους τους δίχως νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (0-2-4).

Η Ατλέτικο παρουσιάστηκε σοβαρή στο «Σον Μόις» της Μαγιόρκα και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ελπίζουν. Η ομάδα του Σιμεόνε ευτύχησε να προηγηθεί στο 26’ με κεφαλιά του Ντιέγκο Κόστα σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ, με τον 30χρονο φορ να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από τις 30 Μαρτίου!

Οι «κολτσονέρος» ήλεγξαν το ρυθμό και στο 64’ έφτασαν στο 0-2, με σουτ του Φέλιξ μέσα από την περιοχή, το οποίο κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ρέινα. Στο 77’ οι Μαδριλένοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μοράτα, ωστόσο διατήρησαν το προβάδισμά το και επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές πηγαίνοντας με άλλη ψυχολογία πλέον στο ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές Σάββατο (28/9).

Από την άλλη, οι «νησιώτες» συμπλήρωσαν 5 αγώνες δίχως νίκη (0-1-4) και βυθίζονται ακόμα περισσότερο.
Κλείσιμο

Στο «Μπουτάρκε», η Αθλέτικ Μπιλμπάο προηγήθηκε με πέναλτι του Ραούλ Γκαρθία στο 59’, ωστόσο το χάρηκε μόνο για δύο λεπτά, αφού στο 61’ η Λεγκανές ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Όσκαρ Ροντρίγκεθ. Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με τους Βάσκους να συμπληρώνουν 6 ματς δίχως ήττα (3-3-0).

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Σιόβα -που δεν αγωνίστηκε καθόλου- παρέμεινε χωρίς «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα (0-2-4).

πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης