Κάι Σιρχάουζ: Θα το σκεφτόμουν για την Εθνική Ελλάδας αν με καλούσε ο Φαν'τ Σιπ

Κάι Σιρχάουζ: Θα το σκεφτόμουν για την Εθνική Ελλάδας αν με καλούσε ο Φαν'τ Σιπ

Ο Κάι Σιρχάουζ, ο οποίος βρίσκεται στην ατζέντα του Τζον Φαν'τ Σιπ για την Εθνική Ομάδα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να προτιμήσει την Ελλάδα αντί της Ολλανδίας

075_breton-netherla190326_npg59
Ο γεννημένος στην Αθήνα, Ολλανδός ποδοσφαιριστής έχει ήδη καταγράψει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας, ωστόσο η προοπτική να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, βρίσκεται στο μυαλό του.

Ο 21χρονος φορ, ο οποίος είναι γιος του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, Κορνήλιου Σιρχάουζ βρίσκεται στα ραντάρ του Τζον Φαν'τ Σιπ όπως έγραψε το gazzetta.gr.

Ο Σιρχάουζ, ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από τον Άγιαξ στην Γκρόνινγκεν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να χρισθεί διεθνής με την Ελλάδα.

«Να περιμένουμε πρώτα να δούμε εάν θα γίνει συγκεκριμένο. Όταν συμβεί αυτό θα το σκεφτώ», τόνισε ο νεαρός στράικερ προσθέτοντας:

«Ασφαλώς κοιτάζεις εάν μπορείς να παίξεις σε μια μεγάλη διοργάνωση, αλλά δεν ξέρω εάν βρίσκομαι στις προτεραιότητες της εθνικής Ολλανδίας. Είναι πράγματα που πρέπει να ζυγίσεις. Δεν λέω εύκολα 'όχι'. Είμαι ανοικτός τύπος και η συζήτηση ποτέ δεν πληγώνει».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης