La Liga, Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 2-1: Νίκη με... πάγο λόγω Μέσι

La Liga, Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 2-1: Νίκη με... πάγο λόγω Μέσι

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ επέστρεψε στην 11άδα των «μπλαουγκράνα», αλλά αποχώρησε με ενοχλήσεις

messi
Ολα άρχισαν τέλεια. Πρώτη φορά για φέτος βασικός ο Μέσι, πρώτη φορά μαζί η ελίτ στην επίθεση, πρώτη συνεργασία του για γκολ με τον Γκριεζμάν. Στην πορεία όμως τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για την Μπαρτσελόνα. Ο ηγέτης της αποχώρησε με ενοχλήσεις στο ημίχρονο και η ομάδα γενικότερα δεν απέδωσε καλά για ακόμα μία φορά. Τουλάχιστον, έστω και με το ζόρι, κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της Βιγιαρεάλ και να πάρει μία βαθμολογική ανάσα, καθώς προερχόταν από το πιο κακό ξεκίνημά της εδώ και 25 χρόνια.

Στο 6' ο Αργεντινός σούπερ σταρ εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκριεζμάν που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, σκοραρε με καρφωτή κεφαλιά στο οριζόντιο και μέσα (σ.σ.: ο 41ος συμπαίκτης που πήρε ασίστ από τον Μέσι). Στο 15΄η μακρινή τέλεια βολίδα του Αρτούρ άφησε άγαλμα τον Ασένχο και όλα φάνηκε να κλειδώνουν στο παιχνίδι. Ωστόσο, στο 30' ο Μέσι είχε ενοχλήσεις και στο ημίχρονο βγήκε αλλαγή, με τον φόβο του τραυματισμού να πλανάται ξανά πάνω από το “Καμπ Νόου”.

Δείτα τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης: 

Barcelona vs Villarreal 2-1 All Goals & Highlights 24/09/2019


Λίγο νωρίτερα μάλιστα (44'), η σουτάρα του Καθόλα είχε ξαναβάλει τους φιλοξενούμενους στο ματς. Στην επανάληψη ο Τερ Στέγκεν σταμάτησε τον Καθόρλα (48') και ο Φατί έξυσε το δοκάρι (80'). Τίποτ' άλλο δεν υπήρξε από σημαντικές φάσεις, με τους Μπλαουγκράνα να είναι τρομερά ασύνδετοι και να μπερδεύονται στις επιθέσεις τους. Η εικόνα δεν ήταν ούτε τώρα καλή, αλλά τουλάχιστον πήραν τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουν με προβληματισμό...

Κλείσιμο
Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Φίρπο, Μπουσκέτς, Σέρζι Ρομπέρτο (63' Ντε Γιονγκ), Αρτούρ, Μέσι (46' Ντεμπελέ), Γκριεζμάν, Λουίς Σουάρες (77' Φατί)

Βιγιαρεάλ (Χάβι Καγιέχα): Ασένχο, Πάου Τόρες, Ραούλ Αλμπιόλ, Πένια, Κιντίγια, Ιμπόρα, Ανγκισά, Οντιβέρος (57' Εκαμπί), Καθόρλα (77' Μπάκα), Τσουκβουέζε, Ζεράρ (68' Μόι Γκόμεθ).

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης