Super League 1, Βόλος Ν.Π.Σ.-ΟΦΗ 1-0: Επιστροφή στις νίκες ο Βόλος

Super League 1, Βόλος Ν.Π.Σ.-ΟΦΗ 1-0: Επιστροφή στις νίκες ο Βόλος

Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις τις αναμέτρησης - Ο Βόλος επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ με γκολ του Τόρες στο 75' -Οι γηπεδούχοι υποχρέωσαν τον ΟΦΗ που είχε δύο δοκάρια με τους Φιγκεϊρέδο και Νέιρα, στην πρώτη του ήττα στη Super League 1, φτάνοντας τις τρεις νίκες

4902919
Μετά από ένα… χορταστικό ματς στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βόλος επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0, φτάνοντας στην τρίτη του νίκη στη φετινή Super League 1 και υποχρεώνοντας παράλληλα τον αντίπαλό του στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Βόλος - ΟΦΗ 1-0 (HIGHLIGHTS ) 21-09-2019


Ο Μουνίθ μπήκε αλλαγή στην επανάληψη -κάνοντας ντεμπούτο- και πέτυχε το νικητήριο τέρμα, με πολύ ωραία προσπάθεια στο 75’, για λογαριασμό της -αήττητης εντός έδρας- ομάδας της Μαγνησίας που είχε και δοκάρι στο 19ο λεπτό με τον Μπαλογιάννη...

Ενώ δύο δοκάρια είχαν και οι «ομιλήτες», σε προσπάθειες των Φιγκεϊρέδο στο 59’ και Νέρια στο 77’, που αν και ανώτεροι σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερο μέρος εντούτοις έφυγαν χωρίς βαθμό στις αποσκευές τους!

Το ματς:
Στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός ήταν αρκετά γρήγορος από το ξεκίνημα, με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, ένα δοκάρι και από 11 τελικές για κάθε ομάδα αλλά… μηδέν γκολ παραδόξως!

Κλείσιμο
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ από τον άξονα κι είχαν στο διάστημα 18’-20’ τη δυνατότητα να σκοράρουν με τον Γιαννούλη να… παίρνει τη μπουκιά από το στόμα του Ζοάο αρχικά, τον Μπαλογιάννη να βλέπει το οριζόντιο δοκάρι να τον σταματάει στη συνέχεια και την κεφαλιά του Μυστακίδη να βρίσκει δίχτυα αλλά… εξωτερικά!

Ενώ, παράλληλα, ο Μουνίθ σπατάλησε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία, στο 38ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα άουτ κι ενώ βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση…

Οι Κρητικοί, στον αντίποδα, έψαξαν πολύ την αντεπίθεση ενώ είχαν για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάνο, ο οποίος βγήκε δύο φορές τετ α τετ με τον Γκαραβέλη, στο 6’ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα!

Στην επανάληψη, ο Βόλος ξεκίνησε με μια αναγκαστική αλλαγή, λόγω προβλήματος τραυματισμού του Ζοάο, ενώ περιορίστηκε σε πιο παθητικό ρόλο αφήνοντας χώρους και μπάλα στον αντίπαλο.

Ο Γιώργος Σίμος έκανε την πρώτη του διορθωτική κίνηση δέκα λεπτά μετά, βάζοντας τον Φιγκεϊρέδο στο ματς και περνώντας τον Νέιρα στο πλευρό του Μεγιάδο. Μάλιστα, ο πρώτος ήταν εκείνος που πρωταγωνίστησε στις δύο μεγάλες ευκαιρίες του ΟΦΗ να ανοίξει το σκορ μέσα σε ένα λεπτό...

Όταν στο 59’ είδε το σουτ του έξω από την περιοχή να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στην αμέσως επόμενη φάση το σουτ που επιχείρησε αυτή τη φορά μέσα από το «κουτί» κόντραρε σε αντίπαλο και πέρασε κόρνερ!

Κι όπως συμβαίνει, συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις, «μίλησε» ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Με τη νεοφώτιστη ομάδα να ανοίγει το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, το 75ο λεπτό, μετά το φοβερό σουτ που «έπιασε» ο Μουνίθ, πετυχαίνοντας το 1-0 και παράλληλα το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα!

Ακόμα κι έτσι, πάντως, οι Κρητικοί δεν το έβαλαν κάτω, ενώ θα μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 77ο λεπτό, αλλά ξανά ένα δοκάρι, αυτή την φορά το δεξί συγκεκριμένα και μετά από κεφαλιά του Νέιρα, τους στέρησε τη δυνατότητα…

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ο ΟΦΗ έπαιξε με τριάδα στα μετόπισθεν , αλλά δεν κατάφερε ούτε κι έτσι να βρει το πολυπόθητο τέρμα που θα του χάριζε έστω έναν βαθμό και θα τον διατηρούσε αήττητο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Βόλος (4-2-3-1): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (68’ Μαξ), Μουνίθ (74’ Μάντζης), Ζοάο (46’ Τόρες), Μυστακίδης, Γέντρισεκ.

ΟΦΗ (4-2-3-1): Σωτηρίου, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (80’ Βαζ), Μεγιάδο, Σακόρ (56’ Φιγκεϊρέδο), Τσιλιανίδης, Νέιρα, Σεμέδο, Μάνος.

Διαιτητής: Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου).

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης