Ο Ολυμπιακός τίμησε τον «θρύλο» του, Μίλαν Τόμιτς

Ο Ολυμπιακός τίμησε τον «θρύλο» του, Μίλαν Τόμιτς

Ο Μίλαν Τόμιτς βραβεύτηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, πριν από το τζάμπολ στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, για την προσφορά του στην ομάδα και ως παίκτης και ως προπονητής

olympiakos_tomic
Ο θρύλος του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς, βρίσκεται στο ΣΕΦ, αφού ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα και ο προπονητής της σέρβικης ομάδας τιμήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» για την παρουσία του και ως παίκτης και ως προπονητής.

Ο Μίλαν Τόμιτς έχει γράψει ιστορία με την ομάδα του Πειραιά, έχει υπάρξει αρχηγός, έχει πανηγυρίσει τίτλους και έχει καθοδηγήσει και την ομάδα από τον πάγκο. O Σέρβος βρέθηκε στον Ολυμπιακό το 1991 και έμελλε η παρουσία του εκεί να καταλήξει σε μια σχέση ζωής. Έμεινε στον Πειραιά μέχρι και το 2005, κέρδισε μία Euroleague, 5 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 3 Κύπελλα Ελλάδας, ενώ όντας στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού έζησε όλες τις επιτυχίες της σύγχρονης ιστορία της ομάδας, με την επιστροφή στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Όλα τα κατορθώματα του με τα «ερυθρόλευκα» είναι που κάνουν ξεχωριστή την σχέση που έχει με την ελληνική ομάδα, ενώ και γι' αυτόν τον λόγο τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό στο φιλικό της Παρασκευής, με το ΣΕΦ να αποθεώνει έναν θρύλο της ομάδας.

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης