Γιώργος Αγγελόπουλος: Το μέχρι τέλους έγινε πράξη

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το μέχρι τέλους έγινε πράξη

Ιδιαίτερη χρόνια όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ  θα είναι η φετινή, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Αγγελόπουλος

αγγγελο
Αλλαγές ακόμη και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και όχι μόνο στο ελληνικό, ενδεχομένως να φέρει η στάση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την επίσημη παρουσίαση της φανέλας των Πειραιωτών.

«Είναι μία ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό. Η πρώτη που θα παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα και δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τώρα τους λόγους. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, τώρα μπήκαν και οι διεθνείς. Η φετινή θα είναι μία διευρυμένη Ευρωλίγκα με πιο πολλές ομάδες και πιο πολλούς αγώνες. Θέλουμε την στήριξη όλων που αγαπούν την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Να ευχαριστήσω την BWIN για τη συνεργασία, η οποία συνεχίζεται όλο και καλύτερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες γι’ αυτό. Θα είναι μία ιδιαίτερη χρονιά και ίσως να αλλάξει η μοίρα και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, γιατί του ελληνικού έχει αλλάξει. Είπαμε μέχρι τέλους και το μέχρι τέλους έγινε πράξη».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης