Ηρακλής: Με το ΑΦΜ του βόλεϊ στη Γ΄ Κατηγορία ΕΠΣΜ!

Ηρακλής: Με το ΑΦΜ του βόλεϊ στη Γ΄ Κατηγορία ΕΠΣΜ!

Κανονικά θα συμμετέχει στην αγωνιστική δράση για τη σεζόν 2019/20 ο Ηρακλής, αφού με τον ΑΦΜ του Τμήματος βόλεϊ και τη συμπαράσταση Ηρακλειδέων παραγόντων θα «κατέβει» στην Γ΄ Κατηγορία της ΕΠΣΜ, με ομάδα υπό την ονομασία «Ηρακλής 2015», τα χρώματα και το έμβλημά του

HRAKLIS
Η ομάδα που θα προκύψει θα λειτουργήσει με τον ΑΦΜ του Τμήματος βόλεϊ («Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015») και θα συμμετέχει στην κλήρωση της Τρίτης (18/09) για την ΕΠΣΜ, σε ένα νέο κεφάλαιο για τον σύλλογο, στη χαμηλότερη βαθμίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Δεδομένου ότι δεν θα αγοράσει τον ΑΦΜ άλλης ομάδας ούτε θα μετονομαστεί, θα φέρει τα χρώματα, το έμβλημα και το όνομά του.

Υπενθυμίζεται πως η λύση που φάνηκε να προκρίνεται ήταν να εξαγοραστεί ο ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου, ώστε ο σύλλογος να παίξει στη Football League. Εντούτοις η πρωτοβουλία για τον σύλλογο οδήγησε σε άλλες εξελίξεις και η ομάδα θα μείνει ως έχει, αναφορικά με το φορολογικό καθεστώς. Μπορεί εξάλλου να μην πρόκειται για μόνιμη λύση, αφού η πρόθεση είναι να βρεθεί επενδυτής που θα οδηγήσει την ομάδα στην «αναγέννησή» της, ωστόσο μετά το «ναυάγιο» με τον Άρη Παλαιοχωρίου εξαλείφεται ο κίνδυνος να μη συμμετέχει ο Ηρακλής στα εθνικά πρωταθλήματα για την τρέχουσα σεζόν.

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης