ΑΕΚ: Πάει για βασικός ο Μάνταλος στο Αγρίνιο

ΑΕΚ: Πάει για βασικός ο Μάνταλος στο Αγρίνιο

Όχι μόνο επιστρέφει νωρίτερα στην αποστολή, αλλά δεν αποκλείεται και να ξεκινήσει στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό ο Πέτρος Μάνταλος

mantalos-aek
Κατακόρυφα έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να ταξιδέψει ο Πέτρος Μάνταλος στο Αγρίνιο για το ματς της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ προπονήθηκε χθες κανονικά, παρότι οι πρώτες εκτιμήσεις μετά τον τραυματισμό του έκαναν λόγο πως θα επιστρέψει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στις 29/9.

Η αποθεραπεία του προχώρησε πιο γρήγορα από ό,τι αναμενόταν και πιθανότατα θα βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητάς του στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο Νίκος Κωστένογλου σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει και στο βασικό «κιτρινόμαυρο» σχήμα, αφού δεν έχει απουσιάσει από πολλές προπονήσεις και θα επανέλθει γρήγορα σε κανονικούς ρυθμούς.

Μοναδικό όνομα στο απουσιολόγιο της ΑΕΚ παραμένει αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης