Το «παράπονο» του Κριστιάνο Ρονάλντο: Είναι βαρετό να είμαι εγώ, «περιουσιακό στοιχείο» το μυαλό μου

Το «παράπονο» του Κριστιάνο Ρονάλντο: Είναι βαρετό να είμαι εγώ, «περιουσιακό στοιχείο» το μυαλό μου

Το μόνο που ζητάω είναι ιδωτικότητα εξομολογήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Πότε θα παντρευτεί την φίλη του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ - Οι δύσκολες στιγμές μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για βιασμό

karistiano-1
Το... παράπονό του για την απουσία ιδιωτικότητας που έχει φέρει στον ίδιο η μεγάλη επιτυχία του εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε σε βρετανικό κανάλι.

Όπως είπε χαρακτηριστικά θα ήθελε να είναι «ξανά ελεύθερος» προσθέτοντας ότι η συνεχής προσοχή προς το πρόσωπό του είναι «βαρετή».

Σύμφωνα με τον ίδιο η κατάσταση αυτή προκαλεί νευρικότητα στην οικογένειά του καθώς, όπως είπε, δεν μπορεί να πάει ούτε τον γιο του στην παιδική χαρά.

«Το να είμαι εγώ είναι βαρετό. Ένα κομμάτι του είναι φανταστικό. Το να είσαι διάσημος, πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και στην τηλεόραση. Αλλά μετά από 15 χρόνια το μόνο που ζητάω είναι ιδιωτικότητα. Τα τελευταία 10 χρόνια την έχω χάσει. Δεν έχω καταφέρει να πάω τα παιδιά μου στο πάρκο. Αν το κάνω, όλοι αρχίζουν να μας κοιτάνε και αυτό προκαλεί νευρικότητα στα παιδιά, στη φίλη μου και σε μένα» είπε χαρακτηριστικά στον Πιρς Μόργκαν.

Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι αυτή τη στιγμη υπάρχουν μόνο τέσσερα άτομα που εμπιστεύεται απόλυτα. «Έχω στενούς φίλους, έχω την οικογένειά μου αλλά αυτοί τους οποίους εμπιστεύομαι 100% είναι μόνο τέσσερα άτομα. Έτσι είναι η ζωή που κάνω» είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο χωρίς να κατονομάζει τους τέσσερις έμπιστούς του.

Cristiano Ronaldo Full Emotional Interview With Piers Morgan | Exclusive ITV Interview ● |HD 1080p|


Στην εκ βαθέων εξομολόγησή του αναφέρθηκε και στο κίνητρό του να είναι ο καλύτερος προσθέτοντας ότι για τον ίδιο το σημαντικότερο asset για τον ίδιο είναι το μυαλό του.

«Το πάθος μου είναι να κερδίζω και να είμαι επιτυχημένος. Έχω εργαστεί γι' αυτό, το ταλέντο δεν είναι αρκετό. Είμαι εθισμένος στη νίκη, στην επιτυχία. Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αυτά με κυνηγάνε» είπε ο σταρ της Γιουβέντους.

Κλείσιμο
Παραδέχθηκε, επίσης, ότι ανησυχεί για το αν ο γιός του θα έχει ένα τέτοιο πάθος δεδομένου ότι - σε αντίθεση με τον ίδιο - έχει μεγαλώσει μέσα στην πολυτέλεια. «Θα ήθελα να υποφέρει λίγο» είπε χαρακτηριστικά «προκειμένου να αναπτυχθεί σε αυτόν η ανάγκη για επιτυχία. Μπορεί να είναι ό,τι θέλει. Εγώ θα του βάλω λίγο πίεση».

Ερωτηθείς για τις κατηγορίες βιασμού σε βάρος του από την Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχθηκε ότι το 2018 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά στη ζωή του.

«Με έκαναν να νιώσω τόσο άσχημα. Μια ημέρα ήμουν στο σπίτι με τη φίλη μου και ξαφνικά οι ειδήσεις άρχισαν να μεταδίδουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε "εκείνο και το άλλο". Ακούς τα παιδιά σου να κατεβαίνουν τη σκάλα και αλλάζεις κανάλι γιατί νιώθεις ντροπή. Παίζουν με την αξιοπρέπειά του. Είναι δύσκολο. Έχεις παιδιά, οικογένεια, μια φίλη».

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποκάλυψε και τα σχέδιά του να παντρευτεί τη φίλη του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. «Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Σαφώς και είμαι ερωτευμένος μαζί της. Θα παντρευτούμε μια μέρα, σίγουρα. Αυτό είναι και το όνειρο της μητέρας μου. Οπότε, γιατί όχι μια ημέρα;» αναρωτήθηκε με νόημα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο καυχήθηκε, επίσης, για το γεγονός ότι είναι ιδιοκτήτης 17 πολυτελών αυτοκινήτων ανάμέσα στα οποία Bugatti, Ferrari and Rolls Royce.

Εξομολογήθηκε, τέλος, ότι μια από τις πιο αγαπημένες προσωπικές του ιστορίες ήταν αυτή στην οποία μαζί με έναν φίλο του μεταμφιέστηκαν για να μπουν σε ένα κλαμπ της Μαδρίτης για ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι αποδίδοντας την επιλογή του στο πόση ανωνυμία του έδωσε η μεταμφίεσή τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης