Πεδουλάκης: «Όλοι ΟΑΚΑ για να τιμήσουμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Πεδουλάκης: «Όλοι ΟΑΚΑ για να τιμήσουμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Τζίμερ Φριντέτ και Αργύρης Πεδουλάκης έδωσαν το σύνθημα για το δεύτερο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (21-22/09) που θα γίνει στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή των Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ και φυσικά του Παναθηναϊκού

paulos
Ο Αμερικανός σουτέρ ανέφερε στην κάμερα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για το τουρνουά. Θα πάρουν μέρος τέσσερις πολύ καλές ομάδες, οπότε θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός και θα δείτε ωραίο μπάσκετ. Θα τεστάρουμε την ετοιμότητά μας στον πρώτο μήνα της σεζόν. Μπαίνοντας στην αγωνιστική περίοδο, είναι καλό να έχεις κάνει κάποια σκληρά παιχνίδια. Θα είναι συναρπαστικά. Η ομάδα μας είναι έτοιμη. Γνωρίζουμε τη σημασία του τουρνουά κι ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει, γιατί έχουμε ανάγκη την ενέργεια και τη στήριξή τους για να κερδίσουμε μερικά παιχνίδι και να ξεκινήσουμε με το δεξί τη σεζόν».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Αργύρης Πεδουλάκης πρόσθεσε: «Είναι ο δεύτερος χρόνος που ο κύριος Παύλος δεν είναι κοντά μας. Είναι ουσιαστικά ο ιδρυτής της αυτοκρατορίας του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Θα είμαστε εκεί να τον τιμήσουμε και το συναίσθημα θα είναι έντονο. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα είναι όλοι εκεί, για να τιμήσουμε τον κύριο Παύλο, αλλά θα είναι και τα παιχνίδια πολύ δυνατά, που θα μας βοηθήσει στο να βελτιωθούμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης