Η «Ελπίδα» στη γιορτή για τα 90 χρόνια της Ferrari - Δείτε φωτογραφίες

Η «Ελπίδα» στη γιορτή για τα 90 χρόνια της Ferrari - Δείτε φωτογραφίες

H ομάδα των πιλότων με τους βετεράνους και αστέρια του σήμερα αγωνίστηκε με το λογότυπο της «Ελπίδας»

p10
Άρωμα Ελλάδας είχε η γιορτή της Ferrari για τα 90 της χρόνια, στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη στάδιο «Brianteo» της Μόντσα μεταξύ της ομάδας των οδηγών της Formula 1 «NazionalePiloti» και της ομάδας Assolombarda στο πλαίσιο του εορτασμού της Ferrari για τα 90 της χρόνια, αλλά και για να δοθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η εβδομάδα του ιταλικού GrandPrix της Formula 1 ήταν βαμμένη στο κόκκινο χρώμα της Ferrari! Όχι μόνο του αγωνιστικού θριάμβου της Scuderia διά χειρός CharlesLeclerc, καθώς ο Μονεγάσκος κατέκτησε αρχικά την poleposition και εν συνεχεία τη νίκη στη Μόντσα αλλά κι επειδή η ιταλική ομάδα συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής!

Η Ferrari το γιόρτασε με μία φαντασμαγορική εκδήλωση στο κέντρο του Μιλάνου, με τους εορτασμούς να επεκτείνονται και στον καθιερωμένο ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα της ομάδας των οδηγών της Formula 1 «NazionalePiloti».

Το «PitStopAllaSolidarieta» έλαβε χώρα στο στάδιο «Brianteo» της Μόντσα, με την ομάδα των πιλότων να απαρτίζεται από βετεράνους αλλά και αστέρια του σήμερα που αγωνίστηκαν με το λογότυπο της «Ελπίδας» στο σορτσάκι τους ενώ στη σύνθεση της AllStar ομάδας κοσμούσαν celebrities της γειτονικής χώρας.

p01


Κλείσιμο
Παρόντες ήταν και οι οδηγοί της Ferrari, που μαζί με τους συναθλητές τους, έδειξαν έμπρακτα την ολόθερμη υποστήριξή τους στον εκπρόσωπο της NazionalePiloti στην Ελλάδα, Κώστα Μαστοράκη, υπογράφοντας όλοι με χαρά τη μπλούζα της «Ελπίδας»!

Παράλληλα, υποσχέθηκαν να επισκεφτούν με την πρώτη ευκαιρία το ομώνυμο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων, ακολουθώντας το παράδειγμα του πρώην οδηγού των Red Bull Racing, Toro Rosso, αλλά και του πιλότου της F1 Vitantonio Liuzzi. Κάποιοι μάλιστα εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών για το Ίδρυμα «Όραμα Ελπίδας».

p03
p04
p06
p07
p08
p09
p10
p11


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης