Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα μετά το 4-0 από τον Άρη και την υπόνοια παραίτησης του Δώνη

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα μετά το 4-0 από τον Άρη και την υπόνοια παραίτησης του Δώνη

Μετά την βαριά ήττα από τον Άρη και τη νέα κακή εμφάνιση το μέλλον του Γιώργου Δώνη είναι στον αέρα

donis-aris
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε βαθιά κρίση μετά και τη νέα κάκιστη εμφάνιση και την βαριά ήττα με 4-0 από τον Άρη χθες βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η καλή εικόνα της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας… αγνοείται και στις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχει παρουσιαστεί ένα «φάντασμα» που δεν έχει καμία σχέση με τα πρώτα δείγματα γραφής των «πράσινων».

Το κλίμα είναι βαρύ, η αγανάκτηση στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας είναι έκδηλη και οι προσεχείς ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Ο Γιώργος Δώνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον πάγκο του «τριφυλλιού» ξεκαθαρίζοντας πάντως πως δεν παραιτήθηκε. Σήμερα αναμένεται να υπάρξουν επαφές με την διοίκηση της ΠΑΕ για να ληφθούν αποφάσεις για τον προπονητή, ενώ φήμες θέλουν να είναι επισφαλής ακόμη και η θέση του Νίκου Νταμπίζα.

Για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό, αλλά είναι σαφές πως ο προβληματισμός είναι έκδηλος για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Μάλιστα εκφράζονται και ανησυχίες για αντιδράσεις του κόσμου στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20:30), κάτι που θα ήταν καταστροφικό για τον σύλλογο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης