Super League 1: O Άρης «σάρωσε» τον ΠΑΟ, άνετα η ΑΕΚ τη Λαμία, νίκες για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ξάνθη - Όλα τα γκολ

Super League 1: O Άρης «σάρωσε» τον ΠΑΟ, άνετα η ΑΕΚ τη Λαμία, νίκες για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ξάνθη - Όλα τα γκολ

H νίκη του Άρη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού σημάδεψε την 3η αγωνιστική - Πρώτη νίκη για τον Πανιώνιο

aris-pao
Η μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού με 4-0 στο ματς που έκλεισε την 3η αγωνιστική της Super League 1 ξεχώρισε στην ποδοσφαιρική αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.

Την Κυριακή η ΑΕΚ κέρδισε άνετα 2-0 τη Λαμία ενώ αήττητη συνεχίζει η Ξάνθη μετά τη νίκη της με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια. Πρώτη νίκη για τον Πανιώνιο επί της Λάρισας ενώ το Σάββατο ο Ολυμπιακός είχε σαρώσει με 5-0 τον Βόλο, ο ΠΑΟΚ είχε περάσει με άγχος (2-3) από το Περιστέρι και ο ΟΦΗ κέρδισε 3-1 τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο.

panorama-super



Σε… μονόπρακτο έργο εξελίχθηκε το υποτιθέμενο ντέρμπι με το οποίο έπεσε σήμερα το βράδυ η «αυλαία» της τρίτης αγωνιστικής στη Super League 1, ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, όπως δείχνει και το εμφατικό 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»…

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κιτρινόμαυρους» που είχαν τον υπηρεσιακό Απόστολο Τερζή στον πάγκο τους δεν ήταν άλλος από τον Φετφατζίδη, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ, στο 20’, και έβγαλε δύο ασίστ, σε Βέλεθ και Ντιγκινί, στο 44’ και στο 54’ αντίστοιχα!

Κλείσιμο
Ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι, για να έρθει η πρώτη τους φετινή νίκη -και μεγαλύτερη σε έκταση απέναντι στο νυν αντίπαλό τους- «επιστρατεύθηκαν» τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ… Με τον Ιντέγε να βάζει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Άρη και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα από το 64ο λεπτό, ανεβάζοντας την ψυχολογία όλων στα... ύψη ενόψει Τούμπας και ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» στον αντίποδα όχι μόνο δεν στάθηκαν αντάξιοι της περίστασης, παραμένοντας ξανά μακριά από μια στοιχειωδώς καλή εμφάνιση και μια νίκη, αλλά αντιθέτως προβλημάτισαν ακόμα περισσότερο με την εικόνα τους κι ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ…

⚽️ Άρης - Παναθηναϊκός 4-0 {15.9.2019}


Ένα εικοσάλεπτο έφτανε για την ΑΕΚ!

Παρότι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου ήταν σοβαροί και όταν φόρτσαραν καθάρισαν την Λαμία με 2-0. Ο Λιβάγια ήταν ξανά εξαιρετικός και έφτιαξε το πρώτο γκολ που πέτυχε ο... Πλιάτσικας άθελά του, ενώ σέρβιρε το δεύτερο στον Βράνιες, με το σκορ να διαμορφώνεται από το ημίχρονο και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι άφησαν το πόδι από το γκάζι, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων.

Ο Λιβάγια συνεχίζει να κάνει... μάγια και να δείχνεις την τρομερή ποιότητά του, με τους Σιμόες, Κρίστισιτς και Λόπες να είναι επίσης θετικότατοι, χωρίς να υστερήσει κάποιος για την ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, ο Βελλίδης πάλευε... μόνος του και έβγαζε όσα μπορούσε κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, με τον Αντέτζο να έχει καλό πρόσωπο από τους πέντε αμυντικούς και τον Ρόμανιτς από τους υπόλοιπους, με την Λαμία να φοβάται φουλ το ματς και να παίζει κλειστά!

ΑΕΚ - Λαμία 2-0 (15/9/2019)


Ξάνθη για Ευρώπη!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ, που επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια και έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Με κεφαλιά του Τζουρίτσκοβιτς στο 19’ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, που έφτασαν στο 2-0 με τον κορυφαίο τους, Στούργκεον, στο 55’. Στο 57’ μείωσε ο Μαρκ Φερνάντεθ για τους Αρκάδες, που υπέστησαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους.

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα μετά την ανάπαυλα, με τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν το 2-2 στο φινάλε.

ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1 | HIGHLIGHTS | 15/09/2019 | ΕΡΤ


Δήλωσε «παρών» ο Πανιώνιος!

Η ΑΕΛ είχε τις ευκαιρίες στη Νέα Σμύρνη, αλλά οι γηπεδούχοι την ουσία, επικρατώντας 1-0 με ωραίο γκολ του Μαξίμοβιτς (56’) στο ντεμπούτο του Νίκι Παπαβασιλείου στον πάγκο τους και πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, βρίσκονται στην τελευταία θέση της Super League με -3 λόγω της τιμωρίας που κουβαλάνε.

Με έναν βαθμό (με το 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο) και στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας παραμένουν οι «βυσσινί», οι οποίοι πλήρωσαν το γεγονός ότι δεν παρουσιάστηκαν εύστοχοι, όσο ο αντίπαλός τους. Ντεμπούτο για Ουάρντα και Κάτσε με την ομάδα της Λάρισας.

Panionios 1- 0 AEL Larissa All Goals & Highlights 15.09.2019


Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με 5-0 τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας πέντε διαφορετικούς «εκτελεστές» και έκανε το «3x3» στο πρωτάθλημα πριν το ματς με τους Λονδρέζους για το Champions League.

«Ανοιχτό» το παιχνίδι για περίπου 70 λεπτά, με τον Γκιγέρμε να έχει σκοράρει στο 12’ με ακόμη μια ασίστ (από κόρνερ) του Βαλμπουενά, ενώ Ελ Αραμπί (71’), Γκερέρο (79’), Βαλμπουενά (με πέναλτι που κέρδισε ο Ποντένσε) και Σουντανί (90+4’) πέτυχαν τα άλλα τέρματα των «ερυθρόλευκων».

Αξιόμαχοι οι φιλοξενούμενοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά αδίκησαν τον εαυτό τους με την απόδοσή τους στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης, όπου... πέταξαν λευκή πετσέτα.

Ολυμπιακός - Βόλος: 5-0 (Highlights) ►3η Αγωνιστική Super League 1◄ (14/9/19) ᴴᴰ


Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί με διαφορά δύο τερμάτων μόλις στο 22’ και έδειχναν πως θα έχει ένα εύκολο απόγευμα στο Περιστέρι αλλά ο Βέλλιος είχε αντίθετη άποψη. Ο Έλληνας φορ σκόραρε δις και ο Ατρόμητος έδειχνε έτοιμος να παναγηρίσει έναν σπουδαίο βαθμό όμως στο φινάλε μίλησε η... καρδιά του πρωταθλητή!

Παρότι βρήκαν στο 89’ τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Βαρέλα, το γκολ δεν μέτρησε σωστά λόγω χρήσης του VAR αφού ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ήταν οριακά εκτεθειμένος. Αλλά δεν το έβαλαν κάτω και τρία λεπτά αργότερα ο Κρέσπο με κεφαλιά σε μια παρόμοια φάση του έδωσε το... φιλί της ζωής και οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν με το απόλυτο στο πρωτάθλημα (2-3) μετά το πέρας τριών αγωνιστικών.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ (2-3) | HIGHLIGHTS | 14/09/2019 | ΕΡΤ


Βίοι αντίθετοι στο Ηράκλειο για ΟΦΗ και Παναιτωλικό, μετά το μεταξύ τους 3-1, με το οποίο οι μεν γηπεδούχοι παρέμειναν αήττητοι για τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση στην Super League 1, οι δε Αγρινιώτες έμειναν για ισάριθμες αγωνιστικές μακριά από την επιτυχία!

Ο Τσιλιανίδης στο 54’ άνοιξε το σκορ και παράλληλα πέτυχε το 1100ο γκολ του ΟΦΗ στη «μεγάλη» κατηγορία, ενώ ήταν εκείνος που σφράγισε και την έκτη νίκη της ομάδας του απέναντι στο σημερινό της αντίπαλο μετά από ισάριθμα ματς στο Θεόδωρος «Βαρδινογιάννης», σκοράροντας ξανά στο 85’…

Μεσολάβησαν το τρίτο φετινό γκολ του Μάνου στο πρωτάθλημα, για το 2-0 στο 61ο λεπτό, αλλά και η μείωση του σκορ από πλευράς Παναιτωλικού, στο 69’ με τον Μοράρ, που μπήκε ως αλλαγή στο ματς.

Ο.Φ.Η. – Παναιτωλικός = 3 - 1

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης