Ο Θελάδες διάδοχος του Μαρθελίνιο στη Βαλένθια

Ο Θελάδες διάδοχος του Μαρθελίνιο στη Βαλένθια

Ο Αλμπερτ Θελάδες είναι ο αντικαταστάτης του Μαρθελίνιο Τοράλ στον πάγκο της Βαλένθια καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021 και ανακοινώθηκε επίσημα από τις «νυχτερίδες»

CELADES
«Ο Αλμπερτ Θελάδες είναι ο νέος τεχνικός της Βαλένθια μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο νέος προπονητής θα κάνει την πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης» τονίζει η ανακοίνωση της Βαλένθια, η οποία λίγες ώρες νωρίτερα είχε δείξει την πόρτα της εξόδου στον απόλυτα επιτυχημένο Μαρθελίνιο Τοράλ μετά από δύο χρόνια που κάθισε στον πάγκο της.

Ο 43χρονος Άλμπερι Θελάδες πάντως, πρώην άσος των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει εμπειρία πρώτου προπονητή, έχοντας εργαστεί μόνο ως τεχνικός των μικρών Εθνικών ομάδων της Ισπανίας και βοηθός στον πάγκο της Ρεάλ πριν από ένα χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαφορές με τη διοίκηση πάνω στη μεταγραφική πολιτική, που είχαν εντοπιστεί το καλοκαίρι και είχαν οδηγήσει τον Μαρθελίνο στην πόρτα της εξόδου τότε, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην οριστική απόλυσή του νωρίτερα μέσα στη μέρα. Η Βαλένθια αποφάσισε να απολύσει τον Μαρθελίνο πριν τα σημαντικά παιχνίδια, με Μπαρτσελόνα για τη La Liga και με Τσέλσι για την πρεμιέρα του Champions League αντίστοιχα. Την ίδια στιγμή αβέβαιο είναι το μέλλον του αθλητικού διευθυντή, Ματέου Αλεμάνι.

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης