Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ: Είχα αγοράσει τρία αμάξια σε μια μέρα

Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ: Είχα αγοράσει τρία αμάξια σε μια μέρα

Ο νέος παίκτης της Φιορεντίνα, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, παραδέχθηκε σε συνέντευξη του πως δεν έχει δείξει κατά το παρελθόν τον επαγγελματισμό που έπρεπε

BOATENG
Στην παραδοχή πως υπήρξε κατά το παρελθόν κάκιστος επαγγελματίας, προέβη το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Φιορεντίνα, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, σε συνέντευξή του στην ιταλική «Repubblica».

Ο 32χρονος πλέον ποδοσφαιριστής, δήλωσε με μεγάλη δόση αυτοκριτικής: «Γυρίζω πίσω και λέω πως δεν αντιμετώπιζα το ποδόσφαιρο ως επάγγελμα. Ήμουν ηλίθιος. Είχα ταλέντο, αλλά έκανα τη λιγότερη δυνατή προπόνηση. Πήγαινα τελευταίος κι έφευγα πρώτος».

Αντί για προπόνηση ο Γκανέζος προτιμούσε άλλα πράγματα: «Έβγαινα έξω με φίλους. Είχα λεφτά, ζούσα σαν βασιλιάς. Δεν πήγα ποτέ στο γυμναστήριο».

Μάλιστα ο Μπόατενγκ προέβη σε μια απίστευτη αποκάλυψη, από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Τότεναμ: «Αγόρασα τρία αμάξια μέσα σε μια μέρα», «μια Λαμποργκίνι, ένα Χάμμερ και μια Κάντιλακ».

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει καταλάβει τα λάθη του παρελθόντος: «Λέω στους νεότερους πως δεν μπορείς να αγοράσεις την ευτυχία. Δεν έπαιζα, είχα οικογενειακά προβλήματα, ήμουν εκτός ομάδας», «έψαχνα τη χαρά σε υλικά αντικείμενα. Ένα αμάξι σε κάνει χαρούμενο για μία βδομάδα. Εγώ αγόρασα τρία για να είμαι χαρούμενος για τρεις εβδομάδες».

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Σάλκε, Πόρτσμουθ και άλλων υπέγραψε το καλοκαίρι συμβόλαιο δύο ετών με τη Φιορεντίνα και έχει στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Serie A ένα γκολ.

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης