Φλορεντίνο Πέρεθ: «Γι' αυτό δεν πήραμε Πογκμπά και Νεϊμάρ στη Ρεάλ»

Φλορεντίνο Πέρεθ: «Γι' αυτό δεν πήραμε Πογκμπά και Νεϊμάρ στη Ρεάλ»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε απαντήσεις στα μέλη της διοίκησης, εξηγώντας το γιατί η «βασίλισσα» δεν πραγματοποίησε τελικά τις δύο τεράστιες μεταγραφές

PERETH
Στη Ρεάλ υπάρχει γκρίνια για τις μεταγραφές, παρά το γεγονός ότι οι Μαδριλένοι ήταν εκείνοι που ξόδεψαν περισσότερο (307,5 εκατ. ευρώ) από κάθε άλλη ομάδα στον κόσμο αυτό το καλοκαίρι. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κλήθηκε λοιπόν να δώσει ορισμένες σχετικές απαντήσεις στα μέλη της διοίκησης και ειδικά να εξηγήσει γιατί δεν αποκτήθηκαν οι Πολ Πογκμπά, Νεϊμάρ ενώ εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας, αλλά και στον προπονητή.

«Αν και είχαμε ήδη καλή ομάδα, ποτέ ξανά δεν επενδύσαμε τόσα πολλά σε παίκτες. Η Γιουνάιτεντ δεν ήθελε στην πραγματικότητα να πουλήσει τον Πογκμπά, ενώ για τον Νεϊμάρ ουσιαστικά όλα ήταν ένα ζήτημα που δημιούργησαν τα media», ήταν η ερμηνεία του προέδρου του club, ο οποίος κλείνοντας υπενθύμισε: «Εργαζόμαστε διαρκώς, ώστε στο μέλλον να φέρουμε κι άλλους σπουδαίους παίκτες» φαίρεται να είπε ο Πέρεθ ενώ πρόσθεσε «Η επιτυχία μας έκανε να χάσουμε την έντασή μας και πρέπει να την ανακτήσουμε. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές και αυτός ο προπονητής μας έκαναν πρωταθλητές και έτσι θα ξαναγίνει. Η περσινή σεζόν δεν ήταν καλή και πρέπει να γίνει αυτοκριτική».

πηγή: www.gazzeta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης