«Βόμβα» από Τσιτσιπά: Κλείνει τους λογαριασμούς του στα social media

«Βόμβα» από Τσιτσιπά: Κλείνει τους λογαριασμούς του στα social media

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποφάσισε να κάνει «απεξάρτηση» από Facebook, Twitter και Instagram - «Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση» τονίζει σε βίντεο - Η τελευταία του ανάρτηση στο Twitter

tsitsipas_arthro_new_thema
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση που ανακοίνωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ειδικά για όσους παρακολουθούν εντατικά τα βήματά του. Την απόφασή του να κλείσει όλους τους λογαριασμούς τους στα social media ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν από την παρουσία του στο Davis Cup στο Τατόι, ο τενίστας.

Η «απεξάρτηση» από Facebook, Twitter και Instagram γίνεται - όπως δηλώνει - για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένεια του, στα αγαπημένα του πρόσωπα και παράλληλα να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

«Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω αυτό είναι για να ανανεωθώ, να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους που μετράνε για μένα και όχι να είμαι συγκεντρωμένος σε ανθρώπους που δε γνωρίζω, σε ανθρώπους που δεν έχουμε κάποια σχέση. Κάνοντάς το αυτό θα έχω περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο. Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… είναι απεξάρτηση. Είμαι σίγουρος πως θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, θα μείνω έκπληκτος αν δεν συμβεί αυτό. Δε ζούμε τις στιγμές και αυτό είναι που με τρομάζει – θέλω να είμαι παρών», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής, σε ένα από τα βίντεο που ανάρτησε ο γυμναστής του, Χρήστος Φιωτάκης και αναπαρήχθηκαν από τους χρήστες των social media.



«Είμαι εκτός, ίσως τα πούμε ξανά σε έναν μήνα ή σε ένα χρόνο. Adios muchachos! (Αντίο παιδιά)», ήταν η τελευταία ανάρτηση του Στ. Τσιτσιπάς στο Τwitter το Σάββατο.


Κλείσιμο
Δείτε βίντεο: «Βόμβα» από Τσιτσιπά: Κλείνει τους λογαριασμούς του στα social media
«Βόμβα» από Τσιτσιπά: Κλείνει τους λογαριασμούς του στα social media



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης