Προκριματικά Euro 2020: Η άδικη κάρτα που δέχθηκε ο Ράμος και η συγγνώμη του διαιτητή

Προκριματικά Euro 2020: Η άδικη κάρτα που δέχθηκε ο Ράμος και η συγγνώμη του διαιτητή

Ο Σέρχιο Ράμος, με ένα ιστορικό, για τον ίδιο, γκολ χθες βράδυ κόντρα στη Ρουμανία, άνοιξε το σκορ για την Ισπανία - Λίγο αργότερα όμως υπήρξε θύμα μιας ασυνεννοησίας που του κόστισε μία άδικη κίτρινη κάρτα

Ramos_1
Ο 33χρονος αρχηγός των «φούριας ρόχας» άνοιξε το σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μπαίνοντας με αυτό το γκολ στη 10άδα των σκόρερ όλων των εποχών για την Ισπανία. Αποφάσισε να πανηγυρίσει λοιπόν αυτή την επιτυχία σχηματίζοντας με τα χέρια του κάτι σαν κυάλια ή γυαλιά μπροστά στα μάτια του.

Ο Γερμανός διαιτητής της αναμέτρησης, Ντενίζ Αϊτεκίν, του έδειξε αμέσως την κίτρινη κάρτα καθώς θεώρησε ότι η ενέργειά του ήταν πικάρισμα προς το πλήθος ενώ ο Ράμος στην προσπάθειά του να του εξηγήσει ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο τον παρακάλεσε να τσεκάρει ακόμα και το VAR.

Η απόφαση τελικά δεν πάρθηκε πίσω και ο Ράμος δέχθηκε μία άδικη κίτρινη κάρτα αφού όπως είπε μετά το τέλος του ματς «Πανηγύρισα με αυτόν τον τρόπο για να αφιερώσω το γκολ στον ανηψιό μου, ο οποίος προσφάτως έβαλε γυαλιά και στεναχωρήθηκε γι'αυτό. Ήθελα να του ανεβάσω την ψυχολογία και να τους δείξω πως δεν είναι τίποτα αφού κι εγώ φοράω γυαλιά και δεν με εμπόδισε από το να παίζω ποδόσφαιρο και να σκοράρω». 

Στη συνέχεια αποκάλυψε βέβαια πως ο Αϊτεκίν του ζήτησε συγγνώμη στα αποδυτήρια αφού είδε τη φάση στην τηλεόραση και έκλεισε λέγοντας «ήταν μία άδικη κάρτα η οποία μου δόθηκε λόγω σύγχυσης του διαιτητή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης