Πρόεδρος Σπόρτινγκ για Ποντένσε: Δίκαιο ποσό τα 7 εκατ. ευρώ

Πρόεδρος Σπόρτινγκ για Ποντένσε: Δίκαιο ποσό τα 7 εκατ. ευρώ

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις - «Στα δικαστήρια δεν ξέρουμε πόσα θα πέρναμε», τόνισε ο Φρεντερίκο Βαράντας, αναφερόμενος στο εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Ολυμπιακό

oly_ponte
Την ικανοποίησή του για την έκβαση της υπόθεσης «Ντάνιελ Ποντένσε» εξέφρασε ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, δείχνοντας ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του 7 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τα «λιοντάρια» για τον Πορτογάλο εξτρέμ που αγωνίζεται στην ομάδα του Πειραιά από την περυσινή σεζόν, έπειτα από το επεισοδιακό «διαζύγιο» του -22χρονου τότε- ποδοσφαιριστή με την ομάδα της Λισαβόνας και ο Φρεντερίκο Βαράντας αναφέρθηκε στο θέμα.

«Ήταν μια καλή απόφαση. Διότι τα 7 εκατ. ευρώ είναι δίκαιο ποσό για τον Ποντένσε στην αγορά. Ήμασταν σε μια δικαστική διαμάχη για την οποία ανεξάρτητα από το γεγονός ότι νομίζαμε πως θα νικήσουμε, κανείς δεν μας έδινε εγγυήσεις ότι θα γινόταν αυτό. Όπως και το τι ποσό θα παίρναμε, αλλά και το πότε θα το παίρναμε. Σε τρία, τέσσερα χρόνια; Είναι εύκολο να μιλάς σε ένα πάνελ, αλλά αυτός που πληρώνει τους λογαριασμούς κάθε μήνα είμαι εγώ», επεσήμανε ο κ. Βαράντας.

Entrevista Presidente Frederico Varandas - 4/9/2019


Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης