Μουντομπάσκετ 2019: Δυσκολεύτηκε η Αυστραλία με τη Σενεγάλη (81-68)

Μουντομπάσκετ 2019: Δυσκολεύτηκε η Αυστραλία με τη Σενεγάλη (81-68)

Η Αυστραλία μπορεί να περίμενε πως θα είχε πιο εύκολο απόγευμα κόντρα στην Σενεγάλη, αλλά το ματς μεταξύ των δύο ομάδων ήταν κλειστό 

austyralia_senegal
H Aυστραλία δυσκολεύτηκε αρχικά, αλλά κατάφερε τελικά να κάμψει την αντίσταση της Σενεγάλης νικώντας με 81-68, με τον Ίνγκλς να έχει σπουδαία παρουσία.

Η Αυστραλία ίσως να περίμενε να έχει πιο εύκολο απόγευμα κόντρα στην Σενεγάλη, αλλά το ματς μεταξύ των δύο ομάδων ήταν κλειστό και με όμορφες φάσεις.

Τα «καγκουρό» ξεκίνησαν νωθρά το ματς, με την Σενεγάλη να καταφέρνει να προηγηθεί με 6-10, πριν το τρίποντο του Τζο Ίνγκλς φέρει το ματς στον πόντο. Οι Αφρικανοί πήραν και πάλι το προβάδισμα με 9-14, αλλά το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με την Αυστραλία να καταφέρνει να πάρει για πρώτη φορά το προβάδισμα του αγώνα με 18-16.

Στο ίδιο μοτίβο και η δεύτερη περίοδος, με τις δύο ομάδες να χρειάζονται 2 μίση περίπου λεπτά για να σκοράρουν, με τον Κάι να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με 22-18. Με εναλλαγές στο σκορ και χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις το ματς έφτασε μέχρι το ημίχρονο, με την Αυστραλία να καταφέρνει να κρατάει ένα μικρό προβάδισμα 3 πόντων και το ματς να είναι στο 36-33, μετά από 20 λεπτά αγώνα.

Η επιστροφή στο παρκέ βρήκε τους Αυστραλούς αποφασισμένους και με τον Πάτι Μιλς να το... παίρνει πάνω του , η διαφορά άρχισε να «ανοίγει» και να φτάνει για πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο , αφού 5 και 11'' πριν το τέλος της περιόδου έγινε το 49-39. Κάπου εκεί η διαφορά εδραιώθηκε σε διψήφια, οι Αυστραλοί έφτασαν μέχρι και το 60-50, σκορ που ήταν και τελικό της περιόδου.

Η Σενεγάλη ήταν αποφασισμένη να παλέψει και με τον Τουρέ να πρωταγωνιστεί την έριξε και πάλι σε μονοψήφια νούμερα. Μετά το 62-53 οι Σενεγαλέζοι άρχισαν την επιστροφή τους, μείωσαν σε 65-59, αλλά ο Ίνγκλς έγραψε και πάλι το 69-59, κάνοντας την διαφορά και πάλι διψήφια. Οι Αφρικανοί προσπάθησαν μέχρι το τέλος να παραμείνουν κοντά στο σκορ, τα κατάφεραν, αλλά πότε δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω, με τους Αυστραλούς να καταφέρνουν να επικρατήσουν με τελικό σκορ το 81-68.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 18-17, 24-17, 21-18

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης